IMG_8222
Sport
IMG_8222 (Foto: Bjørn E. Eriksen) )

Sommerlek i brytehuset

Bli med på akrobatikk, bryteturn, ballspill, stafetter, hinderløype, lek og moro innendørs og ute i en hel uke.

– Alt dette har vi i Kolbotn ILs brytegruppe pakket inn i et bredt program hvor vi inviterer til sommeraktivitetsuke for gutter og jenter fra 3.- 6. klasse i ukene 31, 32 og 33. Oppstart er siste uke i juli, og arrangementet går fra mandag til fredag klokken

Brytegruppas sommeraktiviteter

  • For gutter og jenter fra 3.- 6. klasse
  • Arrangeres i ukene 31, 32 og 33.
  • Sommeraktiviteten går fra mandag til fredag klokken 09:00-15:00
  • Mer informasjon og påmelding via brytegruppas nettsider
  • Spørsmål kan også rettes til kolbotn@bryting.no

09:00-15:00, sier Tove Ladstein i brytegruppa.

Det kreves ingen forkunnskaper, bortsett fra at man må være glad i aktivitet.

– Opplegget passer like godt for jenter og gutter. De blir tatt hånd om og instruert av Kolbotn-bryterne Julie Dalsbotten og Sebastian Aak. Begge Kolbotn- brytere i norgestoppen, og de er også superflinke trenere.

– Hva med utstyr?

– Deltagerne trenger treningstøy, inne- og utesko, matpakke og drikkeflaske. Programmet er lagt opp med veksling mellom aktiviteter både inne og ute. Møtested er Brytehuset på Kolbotn, innerst i Jonas Lies vei ved nummer 12 og parkering er ved KILs klubbhus.

Smittevernsregler

– Hva med korona-restriksjonene?

TRENERNE: Julie Dalsbotten og Sebastian Aak er instruktører på sommeraktivitetsukene, her foran brytehuset.

– Vi følger smittevernsreglene. Derfor blir det maks 20 deltakere hver uke. Det er lagt opp til god håndhygiene og det er ikke tillatt med deltakere som har sykdomssymptomer. Smittevernsreglene med deltagerbegrensning er også noe av grunnen til at vi har laget et heldags aktivitetstilbud som går over tre påfølgende uker før oppstart av skolen. Med dette gir vi de unge et tilbud på dagtid når foreldrene kanskje har startet opp på jobb. Prisen er kr. 1.200 for uka, mandag-fredag kl.09:00-15:00.

Sebastian gleder seg

– Jeg liker å instruere og arbeide med yngre, sier Sebastian Aak til O-Avis da vi besøkte Brytehuset mandag kveld. Han ledet en liten femmannsgruppe som konkurrerer i klassene 12 og 15 år, og tok dem gjennom et allsidig oppvarmingsprogram. En av øvelsene før den tekniske bryteinstruksjonen startet var obligatorisk nakketrening.

– Dette er ikke en øvelse hverken Julie eller jeg legger vekt på når vi skal lede deltagerne gjennom kommende aktivitetsuker, sier Sebastian med et smil.

Etter et supert konkurranseår ble det utsettelse av EM og VM for deltagere 23 år, men Sebastian håper på at VM vil komme på tampen av året. Dette er nemlig siste året før han passerer aldersgrensen og kun får delta i seniorklassen.

 

Nyheter Pressemøtet om covid-19-situasjonen i Nordre Follo

Vevelstadåsen skole og Vestråt barnehage: 61 barn og 16 voksne satt i karantene

Mandag ettermiddag ble det holdt et pressemøte om situasjonen i Nordre Follo. Se opptaket fra møtet her. Les hele saken

Nyheter Covid-19 i Nordre Follo

Kommunen kaller inn til pressemøte: – Nordre Follo kommune er utsatt for smittespredning

I går ble det kjent om to smittetilfeller hos ansatt i barnehage og SFO. Mandag ettermiddag skal kommunen orientere om situasjonen, konsekvenser og tiltak. Les hele saken

Nyheter Togtilbudet i Nordre Follo

Fortsatt stengt for togtrafikk – Utsetter åpning av Østfoldbanen

Etter seks uker med sommerarbeid på Østfoldbanen vil det fortsatt være stengt for togtrafikk mellom Kolbotn og Ås/Kråkstad. Den planlagte åpningen av Østfoldbanen er foreløpig utsatt med én uke. Les hele saken

Til toppen