Sparket i gang turnsesongen

Denne uken startet turnsesongen, og trenerne har forberedt seg med tur til Rush trampolinepark.

Mandag 28. august sparket Oppegård IL Turn & Barn i gang en ny sesong på Rush trampolinepark.

Både nye og gamle trenere spratt rundt på trampolinene for å bli bedre kjent før ukens oppstart.

HOVEDTRENERE: Siren Stensland (f.v) og Stine Øyan er hovedtrenere i turngruppen i Oppegård IL. (Foto: Oppegård IL)
HOVEDTRENERE: Siren Stensland (f.v) og Stine Øyan er hovedtrenere i turngruppen i Oppegård IL. (Foto: Oppegård IL) Bilde: Oppegård IL

Nå er turnsesongen i gang for fullt, og nå er 14 trenere klare for å ta i mot omtrent 220 barn i Greverudhallen denne uken, og videre utover høsten.  

Populært

Det er tydeligvis populært med turn i Oppegård, for de fleste partiene er allerede fulltegnet, men noen få plasser er fortsatt ledige.

Les også: Se Oppegård-turnerne i aksjon!

– Det er noen få plasser ledig på gymlek og 6.klasse og eldre. Ellers er det opprettet ventelister for de andre partiene, forteller leder i Oppegård IL Turn & Barn, Borghild Holtedahl.

Forøvrig er tidene for gymlek mandager klokken 18.05, og 6. klasse og eldre torsdager klokken 17.00 til 19.00.

TRENERTEAMET: Denne gjengen varmet opp på Rush trampolinepark, og er nå i gang med trenerjobben for høstsesongen..
TRENERTEAMET: Denne gjengen varmet opp på Rush trampolinepark, og er nå i gang med trenerjobben for høstsesongen.. Foto: Oppegård IL

– Nytt denne høsten er at vi har utvidet til to treninger i uken for de eldste. De startet opp trening mandag med stor suksess, sier Holtedahl. 

 Trenerapparatet består av to hovedtrenere, Siren Stensland og Stine Øyan, samt ungdommene Martine Sandstå, Iver André Hagen, Christoffer Netskar, Cecilia Erstad, Omar Pasha, Hanne Røvik, Matheus Falchenberg, Noah Svenssen, Marcus Svenssen, Line Hornnes, Martine Kaspersen og Markus Habberstad, som alle er mellom 14 og 19 år. 

Dersom du er interessert i å finne ut mer om turngruppen i OI sine tilbud, tar du turen innom turngruppens sider på Oppegård ILs hjemmesider.

PS! Se video fra kick-offet i videovinduet øverst i saken.

Debatt Vann og avløp

Vann til besvær

"Vi ber ordfører Thomas Sjøvold om å opplyse innbyggerne om hvor mye det vil koste å oppgradere VA-nettet i Oppegård til det samme nivået som i Ski? Han kan gjøre det enkelt ved å omregne det til antall svømmehaller", skriver Gunnar Sveen fra Kolbotn på vegne av bevegelsen OppegårdsVenner. Les hele saken

Nyheter Algeoppblomstring i Gjersjøen

Skal sjekke om drikkevannet vårt er trygt

Endelig svar på om det er cyanobakterier i Gjersjøen og hvilken type cyanobakterier det er vil først foreligge i midten av uken. "Ved tydelig vannblomst eller påviste algetoksiner må det nedlegges forbud mot bruk av vannet som drikkevann, til matlaging og til bading", ifølge Folkehelseinstituttet. Les hele saken

Til toppen