MORSOM UKE: Daglig leder i Oppegård IL og Marit Hansen fra håndballgruppa gleder seg til en morsom uke med masse aktiviteter.
Sport
MORSOM UKE: Daglig leder i Oppegård IL og Marit Hansen fra håndballgruppa gleder seg til en morsom uke med masse aktiviteter. (Foto: Veronica Grude Docker)

Spenstig idrettsuke

25.-29. juni er det tid for idrettsskole for alle barneskoleelever - og i år er det nye tilbud.

– Nå har vi kjørt det samme i hvert fall i seks år, så vi hadde lyst til å fornye oss litt, sier Hege Frøyna, daglig leder i Oppegård IL.

Sammen med leder av håndballgruppa, Marit Hansen, skal de gi barn og ungdom en skikkelig spenstig idrettsuke.

Les også: Prioriterer fotballgresset

Idrettsskolen er 25.-29. juni, og er et sommeraktivitetstilbud for alle som går på barneskolen. Det foregår i idrettshallen på Østre Greverud og Greverud og Flåtestad ungdomsskole og Sofiemyr stadion.

Saken fortsetter under bildet. 

MORSOM UKE: Daglig leder i Oppegård IL og Marit Hansen fra håndballgruppa gleder seg til en morsom uke med masse aktiviteter. Foto: Veronica Grude Docker

Alternativ til fotball

– Vi ønsket et alternativ til de rene fotballskolene, og her får de prøvd litt av hvert. Spesielt friidrettsgruppa vår har hatt god rekruttering, forteller de to.

OI har nå inngått et nytt samarbeid med Megazone og HurlumHeiHuset, hvor alle barna får en halv dag. 

Les også: Se bilder fra Kolbotn håndball sin sommeravslutning

Tidligere år har det vært både Mesternes Mester og besøk av brannvesenet. I år skal det også bli mange artige aktiviteter.

– Vi prøver å få til et morsomt program her nede på kunstgresset med sumobryting, sandhåndball, nye aktiviteter, overraskelser og grilling. Det blir en felles dag på tvers av alder og kjønn. Mange av deltakerne har god erfaring med opplegget, og har vært med i flere år, lokker Frøyna og Hansen.

Litt billigere i år

De fleste barna er fra Oppegård, men det kommer også deltakere fra Kolbotn, Nordby, Askim og Nesodden.

Les også: Nå kan vi bade her!

I år har de satt ned prisen litt, så deltakerne må ha med egen matpakke, men det blir servert frukt to ganger om dagen. På fredagen blir det grilling. Barna kan leveres fra klokken 08.30, men aktivitetene er fra 9-15.  

Debatt Kolbotn sentrum

Vi bør ha en revidert områdeplan for Kolbotn sentrum

"Valgomaten til Oppegård Avis viser at Ap har vært et klart støtteparti for Høyre i Oppegård i de viktigste sakene som angår Kolbotn sentrum. De rødgrønne på sin side har samlet markert at de ønsker en forandring i dette", skriver Gunnar Sveen i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen