SPILTE: Elise Aarnes, Jeanette Klavestad og Mia Nikolaisen spilte alle i den flotte bortekapmen.
Sport
SPILTE: Elise Aarnes, Jeanette Klavestad og Mia Nikolaisen spilte alle i den flotte bortekapmen. (Foto: Privat)

Storseier til Oppegård

Sikret sølvet etter målfest på bortebane.

Haugerud-Oppegård 24-45: Det ble en lett match for Oppegårds tredjedivisjonsdamer i håndball da de møtte bunnlaget Haugerud til sesongens nest siste kamp på bortebane. 

Det ble målvaktene og kantspillernes dag i Haugerudhallen søndag. Mia Nikolaisen, Jeanette Klavestad og Elise Aarnes besørget 17 av målene til de gule, mens Andrine Berli leverte en redningsprosent på hele 58.

Les også: Landslagsuttak for Julie Hattestad

Allerede ette rpause stod det 11-23, så det var aldri noen tvil om hvor dette kom til å ende.

God kamp

Alt i alt en godt gjennomført kamp selv om motstanden var svak i denne kampen som ikke hadde betydning for noen av lagenes tabellplassering. Oppegård IL hadde allerede før kampen sikret andreplass i divisjonen bak OIs prestasjonsklubb Follo HK Damer som før sesongen hadde som mål å rykke opp og som har benyttet en rekke etablerte 1.div. spillere på andrelaget for å lykkes med dette.

Les også: Nok en seier til Oppegård-damene

Med det som utgangspunkt er det en fin prestasjon av det unge Oppegårdlaget å sikre andreplassen allerede to serierunder før slutt.

Oppegård har en kamp igjen denne sesongen, og det er hjemme mot Tindlund torsdag den 22. mars klokken 18.45. Kampen spilles i Greverudhallen.

Sølv-laget ligger pent plassert på andreplass med 35 poeng, og har som sagt sikret seieren. Nærmeste lag under har 30 poeng, og det er Nordstrand 2.

Det er bare å gratulere!

 

Nyheter Skøytebane på Jan Baalsruds plass

– Hærverk eller teknisk svikt?

Skøytebanen på Kolbotn skulle bli førjulsgaven fra kommunen, men den har ikke kommet på plass ennå. I midten av forrige uke ble området pyntet med juletrær og lys, men et par dager senere var det mørkt igjen og siden har lysene vært slukket. Les hele saken

Til toppen