JOBBER PÅ: Kolbotns A-lag i damenes tredjedivisjon er klare for å stå på i årets sesong.
Sport
JOBBER PÅ: Kolbotns A-lag i damenes tredjedivisjon er klare for å stå på i årets sesong. (Bilde: Geir Åge Nysveen)

Tap for Kolbotn-damene

Vålerenga ble for sterke hjemme i Sofiemyrhallen.

Kolbotn-Vålerenga 22-27: Kolbotns damelag i håndballens tredjedivisjon hadde sin seriedebut på hjemmebane i Sofiemyrhallen denne helgen mot Vålerenga.

Kolbotn stilte med et nykomponert lag med ikke mindre enn debutanter. Kampen åpnet i et høyt tempo og begge lag viste god håndball.

– Lagene fulgte hverandre og stillingen var helt jevn frem til midten av omgangen da Kolbotn tilrev seg en tremåls ledelse takket være presis skyting og godt målvaktspill, rapporterer lagleder Bjørn Gunnar Lyse.

Mot slutten av omgangen ble det noen små feil fra Kolbotnjentene og stilligen til pause var 12-12.

Startet godt

Andre omgang startet som den første med godt forsvarspill og kreativt angrepsspill fra Kolbotn. Da det var 12-13 minutter igjen var Kolbotn igjen oppe i en 3 måls ledelse 20 - 17 og så ut til gå mot seier.

Les også: Seier i første hjemmekamp for herrene!

– Nå begynte nok Kolbotn laget å merke tempoet i kampen, og etter noen småfeil begynte premiærenervene å gjøre seg gjeldende. Spillet gikk i stå for Kolbotn og Vålerengen grep sjansen, overtok initiativet og løp ifra Kolbotn på slutten og vant kampen 27 - 22. Bittert for Kolbotn men laget fikk vist at det bor mye håndball i denne gjengen, forteller Lyse.

Les også: Seier i årets første hjemmekamp

– Jentene trenger nok noen kamper før samspillet sitter i dette nye laget, forteller han.

Neste kamp er borte mot Tindlund den 16. september, før det blir nytt hjemmeoppgjør søndag den 24. september mot Tveter. Kampen spilles i Sofiemyrhallen klokken 15.30.allens tredjedivisjon kjemper på!

 

PS! Saken fortsetter under bildet!

 

KJEMPER PÅ: Kolbotns damelag i håndballens tredjedivisjon kjemper på!.
KJEMPER PÅ: Kolbotns damelag i håndballens tredjedivisjon kjemper på!. Foto: Geir Åge Nysveen

 

Optimistisk

 

Trener Stein Erik Mamen er imidlertid optimistisk foran årets sesong.

Kolbotns A-lag for damer består i år av mange nye spillere. Foran sesongstarten har man startet samkjøringen av spillere fra J18, femtedivisjon og dagens tredjedivisjonslag, og spillere har kommet til fra klubber utenom Oppegård. 

– Vi har sånn nøkterne ambisjoner, og håper på å kunne komme midtveis på tabellen eller for å beholde plassen i divisjonen, sier han.

Les også: Seier i årets første hjemmekamp for KIL-herrene

Treneren er ikke i tvil om hva laget skal trene på og fokusere på fremover i sesongen.

– Samspillet blir det viktigste fremover, både i forsvar og angrep. Vi har mange gode spillere som har gode enkeltkvaliteter, så jobben utover i sesongen vil bestå i å få disse samspilte, sier han. 

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR Eiendom foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen