KJEMPER PÅ: Kolbotns A-lag for herrer kjemper hardt om poengene i årets serie.
Sport
KJEMPER PÅ: Kolbotns A-lag for herrer kjemper hardt om poengene i årets serie. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

Tap for Kolbotn-herrene på bortebane

St. Hallvard stakk av med poengene.

St. Hallvard-Kolbotn 28-25: Kyrre Vegard Johannesen og hans krigere reiste i går til Reistad Arena for å spille mot St. Hallvard i håndballens andredivisjon.

Det endte med tap for Kolbotn. 

Les også: Seier for Kolbotn-damene

Hjemmelaget kom best ut og leder 14-10 etter første omgang, en ledelse de beholdt ut kampen, og det holdt til to poeng for hjemmelaget. 

Skal bite fra seg

Treneren har et relativt nytt lag i årets serie, som for tiden jobber mest med samspillet. 

– Vi mistet en del spillere foran fjorårets sesong, og det vil vi merke. Samtidig har vi fått gode erstattere som skal fylle deres roller. Vi skal imidlertid jobbe hardt i sesongen, spesielt med samspillet, uttalte treneren til oavis.no foran sesongstart. 

HAR TRUA: Hovedtrener Kyrre Vegard Johannesen for Kolbotn.
HAR TRUA: Hovedtrener Kyrre Vegard Johannesen for Kolbotn. Foto: Anders Nordheim Dahl

Taktisk sett blir nok sesongen annerledes spillermessig i år, siden mannskapet igjen er endret, men moralen er god i laget, ifølge treneren.

Les også: NESTEN cupbombe i Sofiemyrhallen

– Guttene er motiverte og stemningen er god. Jeg føler på meg at stallen blir tryggere og tryggere. Jeg tror dette vil gå bra. Nå skal vi trene, og ja, vi skal også trene mye mer i år enn i fjor. Vi skal trene en del styrke, for det er viktig med en så ung stall. Og så er det også viktig å minne om at publikum må komme på kamp, for uten publikums støtte, blir alt vanskeligere, sa han.

Så langt i sesongen har Kolbotn gjort nettopp det, og har vist gode takter, så dette lover godt for den videre sesongen!

Pause i serien

Kolbotn ligger nå midt på treet på tabellen, nærmere bestemt en syvendeplass med to poeng etter tre serierunder. 

Neste kamp er den 7. oktober klokken 16.00 i Sofiemyrhallen. Da kommer Bergsøy på besøk, et lag som forøvrig ligger rett over Kolbotn på tabellen. 

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen