VINNERE: Real Madrid løftet mesterligapokalen etter fjorårets finale mot Liverpool. Neste uke kommer den legendariske pokalen til Kolbotn Torg. (Foto: Commons)
Sport
VINNERE: Real Madrid løftet mesterligapokalen etter fjorårets finale mot Liverpool. Neste uke kommer den legendariske pokalen til Kolbotn Torg. (Foto: Commons) (Foto: Commons)

Champions League-pokalen til Kolbotn!

Når O'Learys på Kolbotn Torg viser mesterligakampen mellom Liverpool og Bayern München tirsdag, er det med en helt spesiell "gjest" til stede i lokalet!

Neste uke kommer nemlig den legendariske Champions League-pokalen til Norge for første gang. 

Trofeet vil være i Oslo sentrum på ettermiddagen, og på Kolbotn Torg på kvelden tirsdag 19. februar, skriver TV 2. 

Etter det Oppegård Avis forstår vil trofeet bli transportert til Kolbotn under strengt vakthold. 

TROFEET: Pokalen på nært hold. Tirsdag kommer den til Kolbotn. Foto: Commons

TV 2 skriver at det vil være et kor tilstede som synger Champions League-hymnen og det vil bli muligheter til å ta et bilde med pokalen, som organiseres ved førstemann til mølla-prinsippet.

Pokalen ble laget av den sveitsiske gullsmeden Jörg Stadelmann i 1967, etter at Real Madrid vant 1966-trofeet til odel og eie. Etter dette har klubbene fått kopier hjem til premieskapene sine. Pokalen er av sølv, er 73,5 cm høyt og veier åtte kg, ifølge meldingen som har gått ut på TV 2s nettsider i dag. 

Debatt Utbygging på Myrvoll

Antropocen på Myrvoll

"Utbyggingen på Myrvoll får stå som et skrekkens eksempel, der store områder med natur er utradert rundt det som skulle og burde være en utbygging konsentrert på den gamle Trelasttomten, men som til de grader este ut over sine bredder og medførte masseødeleggelse", skriver leder for Naturvernforbundet i Oppegård, Mariella Nora Isabella Filberg Memo, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen