THE DOUBLE? Kolbotns 2006-jenter har virkelig levert en drømmesesong. Nå venter to finaler.
Sport
THE DOUBLE? Kolbotns 2006-jenter har virkelig levert en drømmesesong. Nå venter to finaler.

To finaler på 14 dager

Kolbotns fotballjenter (J06) skal spille to finaler i løpet av de neste 14 dagene.

Det gror virkelig godt på jentesiden i Kolbotn kvinnefotball. Klubben har fått to lag i finalen i OBOS-cup, jenter 13 år og jenter 14 år.

Kolbotns 13 år gamle fotballjenter går spennende dager i møte. Etter en lang sesong, ble de lørdag serievinner i 1.divisjon. Dermed skal de spille finale om kretsmesterskapet søndag 20.oktober mot Skeid på Ekeberg.

Seriemester

– Det er noe eget å bli seriemester. Det viser at jentene har prestert på et høyt nivå over flere måneder. Nå gleder vi oss til å møte Skeid på søndag. Uansett resultat, så har samtlige av Kolbotn-jentene på 06 levert en fantastisk sesong, sier hovedtrener Frode Hansen.

Men det stopper ikke der for fotballjentene. Tirsdag kveld vant de en meget spennende semifinale i OBOS-cup mot Abildsø. Dermed blir det finale i Valhall fredag 1.november.

– Semifinalen inneholdt alt av drama en semifinale skal gjøre. Det var en av sesongens tøffeste kamper, men jentene var dødelig effektive og dro i land seier 2-1, sier Hansen. Finalen i OBOS-cup i 13-årsklassen spilles kl.18.00 i Valhall fredag 1.november.

J14 i finale

Og som ikke det er nok: Kolbotns talentfulle 14-årsjenter skal også spille finale i OBOS-cup.  Også 05-jentene har prestert på et meget høyt nivå hele sesongen, og slo Heggedal 3-2 i semifinalen. Finalen i 14-årsklassen spilles lørdag 2.november kl.09.00 i Valhall.

– Semifinalen ble meget spennende, og det er ikke mye som slår å vinne en helt jevn kamp når finalebillett står på spill. Nå venter en fullt fortjent finale i Valhall på jentene. Vi har levert en fantastisk sesong med sølv i 1.divisjon og nå finale i OBOS-cup, sier hovedtrener Trond Navestad.

OBOS-FINALE: Også 2005-laget til Kolbotn er klare for finale i OBOS-cup.

Nyheter Politiets nasjonale beredskapssenter

Mangler penger til døgnbemanning

Til tross for at det nye beredskapssenteret er bygget innenfor gitte tids- og kostnadsrammer, vil det ikke klare å levere på innholdet som er nødvendig for å sikre den lovede terrorberedskapen 24 timer i døgnet. Les hele saken

Nyheter Tvillingbyene Ski og Kolbotn

– Nordre Follo skal være like bra enten du bor i nord eller syd, øst eller vest

For en uke siden skrev Anne Elisabeth Henriksen (66) fra Kolbotn et innlegg om gjengrodd Kolbotn torg og velstelt Ski torg, og ba ordføreren og varaordføreren om å svare på innlegget. Her kan du lese svaret. Les hele saken

Til toppen