THE DOUBLE? Kolbotns 2006-jenter har virkelig levert en drømmesesong. Nå venter to finaler.
Sport
THE DOUBLE? Kolbotns 2006-jenter har virkelig levert en drømmesesong. Nå venter to finaler.

To finaler på 14 dager

Kolbotns fotballjenter (J06) skal spille to finaler i løpet av de neste 14 dagene.

Det gror virkelig godt på jentesiden i Kolbotn kvinnefotball. Klubben har fått to lag i finalen i OBOS-cup, jenter 13 år og jenter 14 år.

Kolbotns 13 år gamle fotballjenter går spennende dager i møte. Etter en lang sesong, ble de lørdag serievinner i 1.divisjon. Dermed skal de spille finale om kretsmesterskapet søndag 20.oktober mot Skeid på Ekeberg.

Seriemester

– Det er noe eget å bli seriemester. Det viser at jentene har prestert på et høyt nivå over flere måneder. Nå gleder vi oss til å møte Skeid på søndag. Uansett resultat, så har samtlige av Kolbotn-jentene på 06 levert en fantastisk sesong, sier hovedtrener Frode Hansen.

Men det stopper ikke der for fotballjentene. Tirsdag kveld vant de en meget spennende semifinale i OBOS-cup mot Abildsø. Dermed blir det finale i Valhall fredag 1.november.

– Semifinalen inneholdt alt av drama en semifinale skal gjøre. Det var en av sesongens tøffeste kamper, men jentene var dødelig effektive og dro i land seier 2-1, sier Hansen. Finalen i OBOS-cup i 13-årsklassen spilles kl.18.00 i Valhall fredag 1.november.

J14 i finale

Og som ikke det er nok: Kolbotns talentfulle 14-årsjenter skal også spille finale i OBOS-cup.  Også 05-jentene har prestert på et meget høyt nivå hele sesongen, og slo Heggedal 3-2 i semifinalen. Finalen i 14-årsklassen spilles lørdag 2.november kl.09.00 i Valhall.

– Semifinalen ble meget spennende, og det er ikke mye som slår å vinne en helt jevn kamp når finalebillett står på spill. Nå venter en fullt fortjent finale i Valhall på jentene. Vi har levert en fantastisk sesong med sølv i 1.divisjon og nå finale i OBOS-cup, sier hovedtrener Trond Navestad.

OBOS-FINALE: Også 2005-laget til Kolbotn er klare for finale i OBOS-cup.

Sport Fotball i Oppegård

Går i strupen på lokalpolitikere og kommunen

Fotballdronning Solveig Gulbrandsen går i strupen på lokalpolitikerne som mener at fotball ikke er en helårsidrett, og på kommunen som fraskriver seg alt ansvar. "Kanskje på tide alle fotballspillere med foreldre møter opp utenfor rådhuset og viser hvor mange som elsker fotball hele året!" Les hele saken

Til toppen