KJEMPET PÅ: Oppegårds J18 kjemper hardt i årets Lerøyserien i håndball. Denne helgen var de i Trondheim og spilte.
Sport
KJEMPET PÅ: Oppegårds J18 kjemper hardt i årets Lerøyserien i håndball. Denne helgen var de i Trondheim og spilte. (Foto: Privat)

To seire og ett tap for Oppegård i helgen

En flott helg i Trondheim for Oppegårds J18.

Oppegård J18 spilte fjerde Lerøyrunde i Trondheim i helgen. Det ble to seire og ett tap som forventet. Laget beholder derfor den fine sjetteplassen på tabellen.

Første møte var med arrangørklubben Byåsen, en av stormaktene i norsk håndball. Oppegård vartet opp med storspill, spesielt i 1.omg til ledelse 15-7. De vant til slutt 26-20. Vilde Nysveen ble kåret til banens beste.

NB! Saken fortsetter under bildet!

KJEMPET PÅ: Oppegårds J18 kjemper hardt i årets Lerøyserien i håndball. Denne helgen var de i Trondheim og spilte. Foto: Privat

Jevnt

Hønefoss møtte Oppegårdjentene sist i semifinalen i Bringsluttspillet. Da vant jentene med ti mål. Nå holdt Hønefoss følge i 1.omg til 12-11.

Med taktomslag og høyere kvalitet på spillet i 2.omg raste de gulkledde fra.

Les også: Hun er helt smashing!

De ga seg ikke før det stod 31-17 på tavla. Olivia Lykke Nygaard fikk bestemannsprisen for strålende keeperspill med 62% redninger.

NB! Saken fortsetter under bildet!

KJEMPET PÅ: Oppegårds J18 kjemper hardt i årets Lerøyserien i håndball. Denne helgen var de i Trondheim og spilte. Foto: Privat

Storslagent

Søndagens kamp mot storlaget Charlottenlund bød som ventet på større problemer. Med sykdomsfrafall ble det igjen bare en innbytter på benken, så det ble i minste laget. Oppegård holdt imidlertid følge til 9-9 og lå under med fem til pause. Det ble tap 22-32. Julie Hattestad var best i denne kampen med syv mål.

Les også: Her mottar Eirik Bye sin velfortjente bronsemedalje

Da gjenstår bare en Lerøyrunde for J18-laget fra Oppegård. Den finner sted i Drammenshallen 21.-22.4. Der håper de å sanke enda flere poeng.

Debatt Utbygging på Myrvoll

Antropocen på Myrvoll

"Utbyggingen på Myrvoll får stå som et skrekkens eksempel, der store områder med natur er utradert rundt det som skulle og burde være en utbygging konsentrert på den gamle Trelasttomten, men som til de grader este ut over sine bredder og medførte masseødeleggelse", skriver leder for Naturvernforbundet i Oppegård, Mariella Nora Isabella Filberg Memo, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen