Totaloverkjøring!

Follo møtte ikke et godstog i ØGI - de møtte Oppegårds J18!

Oppegård-Follo HK Damer 33-17: Uttrykket "det er kun ett lag på banen" har versert i mange idretter gjennom mange år, men slik var så også tilfelle i gårsdagens kamp mellom Oppegårds J18 og Follos 18-åringer i Østre Greverud Idrettshall i går. 

FULLT KJØR: Follo HK Damer hadde ingenting å stille opp mot mot Julie Hattestad og resten av Oppegård i går.
FULLT KJØR: Follo HK Damer hadde ingenting å stille opp mot mot Julie Hattestad og resten av Oppegård i går. Foto: Anders Nordheim Dahl

Dersom dette er representativt for hva vi kommer til å se utover sesongen, er det mildt sagt lovende. Oppegårds jenter leverte en knallprestasjon foran en nærmest fullsatt tribune i ØGI, og leverte gode takter i høyt tempo. 

Les også: Gull-start for Oppegårds G04

I tillegg til at de skal spille i sine egne serier, skal også disse jentene og deres lagveninner prestere og representere Oppegårds A-lag for damer i tredjedivisjon i år.  Det blir spennende å se hvordan det vil gå videre! Uansett var det en festaften i ØGI i går for den som liker håndball! Vi lot oss imponere!

PS! Du kan se video fra sluttminuttene i gårsdagens kamp i videovinduet øverst i saken!

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen