DET BLE UAVGJORT: Kolbotn kjempet like mye mot snøværet som mot Stabæk på Nadderud i helgen, men spilte en jevn kamp.
Sport
DET BLE UAVGJORT: Kolbotn kjempet like mye mot snøværet som mot Stabæk på Nadderud i helgen, men spilte en jevn kamp. (Foto: kolbotnkvinnefotball.no)

Uavgjort mot Stabæk i treningskamp

Kolbotn hadde ballen mest, men slet med å omsette det spillemessige overtaket til sjanser og mål i treningskampen mot Stabæk.

Stabæk-Kolbotn 1-1: Oppladingen til årets toppserie er i gang, og i et mildt sagt utfordrende vær, reiste Kolbotns toppseriedamer til Nadderud for å spille treningskamp i helgen.

Første omgang var spillemessig jevn, men omgangen forløp uten en eneste stor sjanse til noen av lagene.

I andre omgang koblet Kolbotn grepet på kampen, og allerede fire minutter ut i omgangen kom kampens høydepunkt. Kolbotn bygget opp et angrep bakfra, kombinerte vakkert sentralt i banen og etter 6-7 pasninger ble Julie Hoff Klæboe spilt fri innenfor sekstenmeteren.

Klæboe var iskald og satte ballen utagbart i mål bak landslagskeeper Ingrid Hjelmseth. En vakker avslutning som satte punktum for et fantastisk angrep, melder kolbotnkvinnefotball.no

Dominerte

Etter scoringen fortsatte Kolbotn å dominere banespillet, men pasningsspillet var for upresist til at det ble store sjanser ut av det.

Fem minutter før slutt utnyttet Bjånesøy et Kolbotn-forsvar i ubalanse og satte inn 1-1 for Stabæk. Dette ble også sluttresultatet.

Neste treningskamp for Kolbotn er mot Trondheims Ørn på La Manga. Du kan forøvrig lese et detaljert referatkolbotnkvinnefotball.no. Der står mer fra helgens kamp!

 

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR Eiendom foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen