OPTIMISTISK: Trener Joachim Hattestad har tro på at Oppegård skal bite fra seg i årets tredjedivisjon.
Sport
OPTIMISTISK: Trener Joachim Hattestad har tro på at Oppegård skal bite fra seg i årets tredjedivisjon. (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

– Vi er innmari spente og tente!

I kveld er årets første hjemmekamp for "nye" Oppegård D3. Trener Joachim Hattestad og jentene satser mot topp tre!

– Jeg er spent. Ja, innmari spent. Dette er første hjemmekamp, og det er klart man tenker mye foran den, sier trener Joachim Hattestad for Oppegårds tredjedivisjonsdamer. 

For det er nå det gjelder. For første gang skal det nye damelaget vise seg frem i Greverudhallen når Trøgstad/Eidsberg/Askim kommer på besøk klokken 18.45. 

Les også: Tap for Kolbotn-herrene på bortebane

– Vi vet veldig lite om motstanderne våre i kveld, men vi regner med det kommer en del eldre og rutinerte spillere derfra. Dette ser jeg likevel på som en fordel for oss, for vi er en ung, rask og sprek stall som er gode på kontra. Får vi satt forsvaret skikkelig og er gode på de tingene vi er gode på, så kan dette bli bra, sier Hattestad optimstisik.

Ung stall

For det er en ung stall Hattestad og lagapparatet stiller til sesong med i år. I år har J16, J18 og tredjedivisjonsdamene samarbeidet tett om spillerstallen. 

– Vi har et lag som er både raske og sterke, og vi har ikke jukset i serieoppkjøringen. Vi har trent hardt, og vi har en sterk og motivert stall. Samarbeidet mellom lagene våre er naturlig, for vi har en ung stall hvor den eldste spilleren er rundt 22 år. Samarbeidet gjør også at de yngre jentene har noe å strekke seg opp mot i egen klubb, og det tror vi er positivt, sier Hattestad. 

PS! Saken fortsetter under bildet!

HERLIGE JENTER: Her er stallen som utgjør basen i årets håndball for 16-åringer, 18-åringer og for tredjedivisjon senior.
HERLIGE JENTER: Her er stallen som utgjør basen i årets håndball for 16-åringer, 18-åringer og for tredjedivisjon senior. Foto: Anders Nordheim Dahl

Satser mot toppen

Treneren mener fordelene i årets sesong, er at Oppegårds nye tredjedivisjonslag består at spillere som satser håndball og ikke bare tar seg en treningsøkt nå og da, som kanskje kan være tilfelle for en del av lagene de møter i serien. 

– Samtidig kan det å ha en ung stall også være utfordrende, for rutine har mye å si på hvordan man blant annet takler motgang på banen, for eksempel. Jeg tror likevel vi har en stall som er rustet for utfordringene underveis, sier Hattestad. 

Les også: Seier for Kolbotn-damene

Målet for sesongen er topp tre i serien. 

– Vi skal jobbe hardt i år, og vi skal være brutale på kontringer og stå godt i forsvar, og så får vi se hva som skjer underveis. Jeg tror vi er i en særstilling, positivt sett, i forhold til mange lag i årets serie, og de skal få merke Oppegårds tilstedeværelse i år, avslutter Hattestad. 

I første kamp borte bele det forøvrig tap 23-29 mot Nordstrand 2 på bortebane. Vi håper på seier i kveld, så møt opp i Greverudhallen og se jentene i aksjon!

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR Eiendom foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen