KJEMPET HARDT: Her er laget som startet årets sesong for Oppegård, men bare seks av disse er nå med videre, siden skole og forsvar kaller for opptil flere av dem. 
Optimismen var stor fra start, men det ble altså nedrykk for A-laget. Bak f.v. ser du trener Kenneth 
Skoglund , Bjørn Erik Wiig, Pål Marius Bråten Kristoffersen, Daniel Bergersen, Marius Ringen Stian 
Solheim og trener John M. Nede fra venstre ser du Torjus Kjellemo, Sigurd Herland,Patrick Lund, Anders Hommelstad Lundanes, Eskil 
Sollhaug og Erik Sandstrøm.
Sport
KJEMPET HARDT: Her er laget som startet årets sesong for Oppegård, men bare seks av disse er nå med videre, siden skole og forsvar kaller for opptil flere av dem. Optimismen var stor fra start, men det ble altså nedrykk for A-laget. Bak f.v. ser du trener Kenneth Skoglund , Bjørn Erik Wiig, Pål Marius Bråten Kristoffersen, Daniel Bergersen, Marius Ringen Stian Solheim og trener John M. Nede fra venstre ser du Torjus Kjellemo, Sigurd Herland,Patrick Lund, Anders Hommelstad Lundanes, Eskil Sollhaug og Erik Sandstrøm. (Bilde: Samuel Ninson)

– Vi kommer sterkere tilbake!

Det blir nedrykk for Oppegårds A-lag, men laget henger ikke med hodet av den grunn!

Optimismen var stor foran årets sesong for Oppegårds A-lag i forball, men resultatet endte ikke så godt som man hadde håpet. Nå blir det sjettedivisjons-spill neste sesong for Oppegård-herrene.

Trener Kenneth Skoglund henger likevel ikke med hodet, heller tvert imot. Han oser av optimisme under praten med Oppegård Avis, og spillerne føler det likedan!

Les også: J33 søker flere spillere - bli med på laget!

– Selvfølgelig er det bittert å rykke ned, men det er likevel en positiv situasjon. Laget vårt trenger roen for å få samlet seg, og optimismen og krigerlysten er stor i laget. Vi har tenkt å få en positiv opplevelse ut av sjettedivisjon, og skal sakte, men sikkert bygge opp igjen laget for en rask retur til femtedivisjon. Det er alle motiverte for, sier Skoglund optimistisk.

PS! Saken fortsetter under bildet!

 

TAP I SISTE KAMP: Det ble 2-3-tap i siste hjemmekamp på Østre Greverud Kunstgress mot Norstrand 2, en kamp Oppegård hadde fortjent å vinne.
TAP I SISTE KAMP: Det ble 2-3-tap i siste hjemmekamp på Østre Greverud Kunstgress mot Norstrand 2, en kamp Oppegård hadde fortjent å vinne. Foto: Anders Nordheim Dahl

Mange årsaker

Det er flere årsaker til at sesongen endte opp som den gjorde i år.

– Det har vært en vanskelig sesong hvor vi har mistet mange sentrale spillere til både skole og millitæret. Vi har også slitt med skader på sentrale spillere i år, og derfor ble utfallet som det ble. Jeg vil likevel trekke frem at vi underveis har greid å bygge oss opp igien, og jeg ønsker også å trekke spesielt frem at det hele veien har vært en positiv stemning i laget. Vi har ikke gitt oss selv om det har buttet imot, og det er en styrke for laget videre også, sier Skoglund.

Les også: Ina Gausdal inn på landslaget

Stallen før sesongstart var på 45 spillere. Nå sitter Skoglund igjen med 14-15 spillere som skal danne grunnlaget for neste sesong.

KJØRER PÅ: Trener Kenneth Skoglund har planer om max kubikk neste sesong.
KJØRER PÅ: Trener Kenneth Skoglund har planer om max kubikk neste sesong. Foto: Privat

– Vi kommer derfor til å satse på et A-lag og et organisert syverlag. Opptreningen til neste års sesong starter allerede etter høstferien, og da skal vi trene en gang i uken frem til jul. På disse treningene vil det være hovedfokus på å ha det gøy og å holde formen oppe, og så vil vi starte med sesongoppkjøring etter jul, blant annet med flere treninger og flere treningskamper. Jeg har virkelig tro på at dette skal bli bra, og at vi skal kunne bygge opp en god og sammensveiset stall for neste år, sier Skoglund.

Han ønsker gjerne at potensielle spillere tar kontakt.

– Dersom du har lyst til å spille fotball på vårt nivå og tror du kan ha noe å bidra med, er det bare å komme på trening. Vi har spesielt behov på keeper- og forsvarssiden, og dersom noen der ute har lyst til å være med på å bygge opp igjen laget, er det bare å ta kontakt, sier han.

Nivåene

Hva gjelder nivået på femte- og sjettedivisjon, så tror treneren at forskjellene ikke blir så alt for store fra i dag.

– På grunn av omleggingen av seriesystemet, så tror jeg ikke vi kommer til å merke så stor forskjell neste år. Vi skal uansett holde fokus på vårt eget lag, på å styrke lagmoralen og å bygge opp vårt eget lag, sier Skoglund.

Les også: Skal krige med flagget på brystet igjen

Det er dermed med stor optimisme at laget nå tar seg en velfortjent pause etter en sesong preget at mye kriging.

– Vi kommer sterkere tilbake, det er det ingen tvil om. Det skal bli moro å spille fotball i Oppegård neste år, og vi skal gi alt og bevise at vi kan, avslutter Skoglund.

KJEMPET HARDT: Her er laget som startet årets sesong for Oppegård, men bare seks av disse er nå med videre, siden skole og forsvar kaller for opptil flere av dem. Optimismen var stor fra start, men det ble altså nedrykk for A-laget. Bak f.v. ser du trener Kenneth Skoglund , Bjørn Erik Wiig, Pål Marius Bråten Kristoffersen, Daniel Bergersen, Marius Ringen Stian Solheim og trener John M. Nede fra venstre ser du Torjus Kjellemo, Sigurd Herland,Patrick Lund, Anders Hommelstad Lundanes, Eskil Sollhaug og Erik Sandstrøm.
KJEMPET HARDT: Her er laget som startet årets sesong for Oppegård, men bare seks av disse er nå med videre, siden skole og forsvar kaller for opptil flere av dem. Optimismen var stor fra start, men det ble altså nedrykk for A-laget. Bak f.v. ser du trener Kenneth Skoglund , Bjørn Erik Wiig, Pål Marius Bråten Kristoffersen, Daniel Bergersen, Marius Ringen Stian Solheim og trener John M. Nede fra venstre ser du Torjus Kjellemo, Sigurd Herland,Patrick Lund, Anders Hommelstad Lundanes, Eskil Sollhaug og Erik Sandstrøm. Foto:  Samuel Ninson

 

Nyheter Oljeutslipp til Tussetjern

Kystverkets beregning av oljeutslipp: 350 liter

Kystverket krever at Langhus-firmaet som er ansvarlig for oljeutslipp til Tussetjern må gjøre rede for tiltak innen 9. juli. Det tas nå utgangspunkt i utslipp av 350 liter olje, som er mye større enn det kommunens antydninger viste. Les hele saken

Til toppen