LEGGER SLU PLANER: Trener Knut Slatleim er klar for å gi alt for og med jentene sine i toppserien mot slutten av sesongen. Han sier jentene har brukt seriepausen godt.
Sport
LEGGER SLU PLANER: Trener Knut Slatleim er klar for å gi alt for og med jentene sine i toppserien mot slutten av sesongen. Han sier jentene har brukt seriepausen godt. (Bilde: Thomas Østvold)

– Vi skal reise oss!

14 tap til tross - Kolbotn gir seg ikke med tre kamper igjen!

Det nærmer seg serieslutt for Kolbotn. Trener Knut Slatleim, kaptein Ina Gaustadal og de andre spillerne har trent knallhardt noen dager nå på Sofiemyr stadion. Det behøves også! Laget ligger nå på 10. plass på tabellen, men de ligger ikke nede av den grunn.

– Dette er jo en utfordrende situasjon, smiler kaptein Ina Gaustad.

– Vi ligger jo i en posisjon på tabellen vi selvfølgelig ikke ønsker å være. Men samtidig så prøver vi jo å se positivt på det, og tar med oss det at vi har hatt utvikling i det siste, selv om det ikke har resultert i så mange poeng som det vi ønsker. Men stemningen er på topp. Det er ingen grunn til å legge seg ned og deppe, bedyrer hun.

Pause

Kolbotn-damene har hatt en seriepause siden forrige kamp mot Trondheims-Ørn. Men både kaptein og trener bekrefter at de ikke ligger på latsiden:

– Vi fokuserer hele tiden på at vi skal bli bedre på de tingene vi gjør, sånn at det resulterer i flere poeng. Så det er egentlig mest det det går på, og jobbe hardt på trening hver dag og prøve å ta nye steg hele tiden, så vi kan bli enda bedre, sier Ina.

HAR TROEN PÅ PLASS: KIL-kaptein Ina Gausdal er ikke i tvil om at Kolbotn skal gjøre sitt beste i de gjenværende serierundene!
HAR TROEN PÅ PLASS: KIL-kaptein Ina Gausdal er ikke i tvil om at Kolbotn skal gjøre sitt beste i de gjenværende serierundene! Foto: Thomas Østvold

– I den lille pausen vi har hatt har vi trent godt, spilt en treningskamp mot et guttelag, og vært på teambuilding. Jentene har også fått en frihelg til å lade batteriene inn i de siste tre kampene, tilføyer trener Knut Slatheim.

Les også: Fire KIL-spillere inn på U23-landslaget mot svenskene

Av de tre kampene som står igjen på terminlista, spår Ina Gausdal at hjemmekampen på Sofiemyr søndag 15. oktober nok blir den tøffeste:

– Da møter vi LSK, som er serieledere, de er vel på papiret de tøffeste motstanderne. Også kan jo de to siste fort bli de to viktigste, så de blir jo tøffe på sin måte de også, sier hun.

Skal unngå nedrykk

Gausdal og Slatheim er innstilte på å unngå nedrykk, og mener de har et sterkt nok lag til å fortsette å hevde seg:

– Vi har jo sett at det har vært fremgang, og vi har mange unge spillere som har tatt steget opp og kommet rett inn i startelleveren vår og gjort det bra, og det må vi ta med oss videre, mener Ina Gausdal.

Les også: – Vi kommer sterkere tilbake!

– Vi har mange unge spillere som tar steg for hver uke som går og drar med seg nyttige erfaringer med spill på høyeste nivå. De ferskeste kom opp i sommer, og har stort sett spilt fast i høst. Det har vært morsomt å se hvordan de har tatt nivået. Vi jobber hver eneste dag for å finne ut hvordan vi skal kunne prestere best mulig, som enkeltspillere og som lag, forteller Slatheim.

Det har ikke vært aktuelt å kjøpe inn nye spillere, da overgangsvinduet er stengt for sesongen.

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR Eiendom foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen