GULLJENTE: Vibeke Engen fra Oppegård IL.
Sport
GULLJENTE: Vibeke Engen fra Oppegård IL. (Mathias Vangsnes)

Vibeke tok gull i NM for ungdom

Etter en noe trøblete sommer slo Vibeke Engen til i Norgesmesterskapet.

 I helgen ble det arrangert Norgesmesterskap for ungdom (UM) i friidrett. På mesterskapets første dag var Oppegårds egen Vibeke Engen med. Og spydkasteren gjorde sine saker godt!

I en konkurranse hvor Tuva Jacobsen var hennes nærmeste utfordrer, lå de lenge svært jevnt. Selv om Vibeke hadde en ledelse gjennom hele konkurransen.

Foto: Mathias Vangsnes

Da Vibeke i tillegg økte i sitt siste kast i konkurransen, når mesterskapsgullet allerede var sikret, kunne hun for andre året på rad ta med seieren hjem til Oppegård. 

Gullet kommer etter en noe trøblete sommer hvor Vibeke har måttet melde forfall til Jr. NM.

Forrige helg konkurrerte hun i det litt mindre prestisjetunge  Oppegård-lekene hvor hun fikk en fin gjennomføring på hjemmebane før UM.

Nå Vibeke og klubben frem til en fin høstsesong og en god oppkjøring til sesongen 2019.

Leserinnlegg

Kommunevalget 2019 var også et personvalg – hva lærte og vil Høyre og FrP?

"Vi har ved dette valget ikke kunnet stryke kandidater, men Høyre bør ta inn over seg at velgerne ikke ønsket Høyres kandidat og at oppslutningen om partiet har sunket fra 37.5 prosent til 29.9 prosent. Thomas Sjøvold og hans partiregime i Oppegård har sin del av ansvaret for dette", skriver Gunnar Sveen fra lokalbevegelsen OppegårdsVenner i sitt leserinnlegg. Les hele saken

Til toppen