ÅRLIG TUR PÅ FJELLET: Breddegruppa er normalt ikke med på renn eller samlinger, men i 1. maihelgen samles mange med familier for å avslutte sesongen med sol, slush og god stemning.
Sport
ÅRLIG TUR PÅ FJELLET: Breddegruppa er normalt ikke med på renn eller samlinger, men i 1. maihelgen samles mange med familier for å avslutte sesongen med sol, slush og god stemning.

Vil du bli god, men ikke verdensmester?

Breddegruppa i Ingierkollen Rustad Slalåmklubb har plass til flere ivrige skiløpere.

Har du en sønn eller datter som ønsker å bli bedre på ski, men som får for lite ut av et vanlig skikurs?

Breddegruppa i IRS samler barn og unge som ønsker å bli gode på ski, men som ikke har ambisjon om å kjøre World Cup.

Variert trening

Gruppa trener i Ingierkollen to ganger i uka. Treningsformen er variert, med tekniske øvelser, portkjøring og litt lek og moro.

Formålet er å lære seg ferdigheter som gjør at man får større skiglede nå og som voksen, samt å oppleve mestringsfølelse og samhold.

Vi er normalt ikke med på renn eller samlinger, men de fleste synes det er gøy å delta i klubbmesterskapet. Mange tar også med seg familiene sine til Filefjell 1. maihelgen for å avslutte sesongen med sol og slush og god stemning.

Må kunne ta heisen

Breddegruppa ble etablert for 6 år siden av ivrige alpinister på Vassbonn skole, og består nå av rundt 10 jenter og gutter. De fleste er født mellom 2005 og 2007, men tilbudet er for alle mellom 11 og 16 år.

Det er plass til flere, eneste krav til ferdigheter er at man må kunne ta heisen og kjøre den store bakken alene.

Dersom deres barn har lyst til å prøve seg på portkjøring eller om dere ønsker mer informasjon, kan dere kontakte primus motor Rikard Kalland på 913 76 760 eller rikard@hydrodesign.no.

Nyheter Tvillingbyene Ski og Kolbotn

– Nordre Follo skal være like bra enten du bor i nord eller syd, øst eller vest

For en uke siden skrev Anne Elisabeth Henriksen (66) fra Kolbotn et innlegg om gjengrodd Kolbotn torg og velstelt Ski torg, og ba ordføreren og varaordføreren om å svare på innlegget. Her kan du lese svaret. Les hele saken

Til toppen