I STORFORM: Erlend Holholt fosser frem som en rakett på Geilo.
Sport
I STORFORM: Erlend Holholt fosser frem som en rakett på Geilo. (Bilde: )

Sterk tredjeplass

Skiskyteren Erlend Hokholt er i storform for tiden.

Skiskyting er kanskje en sport vi ikke hører så alt for ofte om i lokal sammenheng, men vi har faktisk løpere som ikke bare er gode, men som også gjør seg bemerket også utenfor kommunegrensene.

Oppegård-gutten Erlend Hokholt (19) er en av dem. Han overrasket med en sterk tredjeplass i helgens senior norgescup fellesstart 15 kilometer i skiskyting på Geilo.

Hard kamp

Junioren Erlend Hokholt ga seniorskiskytterne en overraskende hard kamp om pallplassene i helgens Norges Cup 15 kilometer fellesstart på Geilo.

Med 19 treff og fullt hus på de tre første skytingene lå han helt i tet, men pådro seg en strafferunde på siste stående serien, og endte på en sterk tredje plass kun 31 sekunder bak vinneren av det 75 mann store feltet.

Den tidligere OI langrennsløperen Erlend Hokholt har nylig fullført gymnas på NTG Lillehammer, skiskyting og studerer på høyskolen i Lillehammer samtidig som han satser fullt videre på skiskyting. 

Nyheter Leirskole i Oppegård

Jubler for gratis leirskole

Fra 1. august 2019 er det nå blitt lovfestet at alle elever i Norge har rett til gratis leirskole. Det betyr at alle skolene, inkludert skolene i Oppegård kommune, ikke skal ha innbetalinger eller gaver til leirskole fra foreldrene allerede fra denne høsten. Les hele saken

Debatt Kommunestyre- og fylkestingsvalget 2019

The Return of the Skolebibliotekar?

"I valgtabellen i ukens Oppegård avis viser det seg å være et tydelig flertall for bemannede skolebibliotek. Det gjør meg hoppende glad!" skriver Hans Martin Enger, bibliotekar på Oppegård bibliotek og første kandidat for Nordre Follo MDG, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen