VIL DU HJELPE STIG OG GUTTENE, MÅ DU MELDE DEG NÅ: Det lukter opprykk for femtedivisjonsherrene til Oppegård, men de har fått en akutt spillermangel som gjør at de trenger spillere. Nå håper trener Stig A. Vangsnes at du kan melde deg til dyst!
Sport
VIL DU HJELPE STIG OG GUTTENE, MÅ DU MELDE DEG NÅ: Det lukter opprykk for femtedivisjonsherrene til Oppegård, men de har fått en akutt spillermangel som gjør at de trenger spillere. Nå håper trener Stig A. Vangsnes at du kan melde deg til dyst! (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

Stig trenger deg asap!

Akutt spillerkrise foran opprykkskampen for A-lags-herrene. Er du god til å spille fotball, kan forsterke laget og vil hjelpe laget vårt i opprykkskampen, se her nå!

Alle spådommer slo feil. Det kan gå mot opprykk for femtedivisjonsherrene til Oppegård IL. Det er bare en spiker i kisten.

Tre er ute

Med en skadet spiller, en spiller på ferie og en suspendert spiller, er trener Stig A. Vangsnes og Oppegård-herrene i en akutt spillerkrise, og nå ber de om din hjelp!

Kan du forsterke laget? Kan du bidra? Er du god på banen og kan bidra til å løfte laget?

– Vi jakter på nye spillere før overgangsvinduet stenger på mandag. Vi trenger en spiss, back og midtbanespiller som er uten kontrakt. Vedkommende må signeres så raskt som mulig. De må kunne forsterke laget og stille på trening allerede søndag førstkommende, sier Vangsnes.

Han håper noen kan melde seg så raskt som mulig, da overgangsvinduet stenger mandag.

– Vi er helt på målstreken for opprykk. Jeg håper vi klarer å få på plass disse spillerne. Opprykksbonus og en gedigen opprykksfest loves, sier Vangsnes.

Slik kontakter du Stig

Dersom du har lyst til å hjelpe OI-herrene til dette velfortjente opprykket, kontakter du Stig A. Vangsnes på telefon 934 07 147 nå. 

Oppegård Avis håper mange melder seg, slik at vi kan få hjulpet guttene våre med å få det de fortjener, seier og opprykk! Ring nå!

Nyheter Covid-19 i Nordre Follo

– Bare negative prøvesvar så langt

I forbindelse med smittetilfelle hos en SFO-ansatt og en barnehageansatt har 16 personer blitt testet for covid-19. Kommuneoverlegen sier at situasjonen med de foreløpige prøvesvarene ser veldig lovende ut. Les hele saken

Nyheter Skolestart i Nordre Follo

Varsler annerledes første skoledag

Skolestarten for førsteklassingene i vår kommune blir annerledes i år. – For å unngå å bryte enmetersregelen blir ikke førsteklasseforeldrene invitert inn i klasserommet, sier områdeleder for skolene i Nordre Follo, Katti Anker Teisberg. Les hele saken

Nyheter Pressemøtet om covid-19-situasjonen i Nordre Follo

Vevelstadåsen skole og Vestråt barnehage: 61 barn og 16 voksne satt i karantene

Mandag ettermiddag ble det holdt et pressemøte om situasjonen i Nordre Follo. Se opptaket fra møtet her. Les hele saken

Nyheter Covid-19 i Nordre Follo

Kommunen kaller inn til pressemøte: – Nordre Follo kommune er utsatt for smittespredning

I går ble det kjent om to smittetilfeller hos ansatt i barnehage og SFO. Mandag ettermiddag skal kommunen orientere om situasjonen, konsekvenser og tiltak. Les hele saken

Til toppen