VIL DU HJELPE STIG OG GUTTENE, MÅ DU MELDE DEG NÅ: Det lukter opprykk for femtedivisjonsherrene til Oppegård, men de har fått en akutt spillermangel som gjør at de trenger spillere. Nå håper trener Stig A. Vangsnes at du kan melde deg til dyst!
Sport
VIL DU HJELPE STIG OG GUTTENE, MÅ DU MELDE DEG NÅ: Det lukter opprykk for femtedivisjonsherrene til Oppegård, men de har fått en akutt spillermangel som gjør at de trenger spillere. Nå håper trener Stig A. Vangsnes at du kan melde deg til dyst! (Bilde: Anders Nordheim Dahl)

Stig trenger deg asap!

Akutt spillerkrise foran opprykkskampen for A-lags-herrene. Er du god til å spille fotball, kan forsterke laget og vil hjelpe laget vårt i opprykkskampen, se her nå!

Alle spådommer slo feil. Det kan gå mot opprykk for femtedivisjonsherrene til Oppegård IL. Det er bare en spiker i kisten.

Tre er ute

Med en skadet spiller, en spiller på ferie og en suspendert spiller, er trener Stig A. Vangsnes og Oppegård-herrene i en akutt spillerkrise, og nå ber de om din hjelp!

Kan du forsterke laget? Kan du bidra? Er du god på banen og kan bidra til å løfte laget?

– Vi jakter på nye spillere før overgangsvinduet stenger på mandag. Vi trenger en spiss, back og midtbanespiller som er uten kontrakt. Vedkommende må signeres så raskt som mulig. De må kunne forsterke laget og stille på trening allerede søndag førstkommende, sier Vangsnes.

Han håper noen kan melde seg så raskt som mulig, da overgangsvinduet stenger mandag.

– Vi er helt på målstreken for opprykk. Jeg håper vi klarer å få på plass disse spillerne. Opprykksbonus og en gedigen opprykksfest loves, sier Vangsnes.

Slik kontakter du Stig

Dersom du har lyst til å hjelpe OI-herrene til dette velfortjente opprykket, kontakter du Stig A. Vangsnes på telefon 934 07 147 nå. 

Oppegård Avis håper mange melder seg, slik at vi kan få hjulpet guttene våre med å få det de fortjener, seier og opprykk! Ring nå!

Debatt Debattinnlegg

– Ny kurs nå!

"Høyre og KrF synes umettelige i sin appetitt på å bygge ned lokale skoger, selge kommunal eiendom og legge til rette for utbygging av Svartskog og Rikeåsen. MDG ønsker ny kurs i lokalpolitikken", skriver gruppelederen for Oppegård MDG, Jens Nordahl, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen