HERLIG PÅSKEFERIE: Kolbotn G04 TG1 valgte å starte påsken med Drammencup i fotball
Sport
HERLIG PÅSKEFERIE: Kolbotn G04 TG1 valgte å starte påsken med Drammencup i fotball (Bilde: Privat)

Storkoste seg i Drammen

Hvem trenger vel påskefjell, sjokolade og appelsiner når man har fotball, drakt og gode venner?

Kolbotn G04 TG1 valgte å starte påsken med Drammencup i fotball lørdag og søndag 8.-9. april.

Med noen spillere på skadelisten og noen på påskefjellet var det en tropp på 16 spillere og støtteapparat som tok turen til Drammen. Mange supportere valgte også bli med i det fine vårværet. Avreise fra klubbhuset 07:00 begge dager skremte hverken spillere eller støtteapparat.

Gruppespill

Lørdag var det innledede gruppespill på Gulskogen, som er treningsanlegget til Strømsgodset. Kampene ble spilt på 11’er baner fra 16 til 16 og med 11’er mål så her fikk våre håpefulle godt med plass å boltre seg på.

Første kampen gikk mot Godset 05, et bra ballspillende lag som skremte oss litt og tok ledelsen 1-0. Men gutta våre tok så over og styrte resten av kampen som endte tilslutt med seier 5-1.

Deretter møtte vi Skedsmo 2 som ble slått 3-0 og vi avsluttet lørdagen med en 3-1 seier mot Åssiden.

Vi ble puljevinnere og klare for A sluttspill. Konnerud ble motstander i 8.dels finalen søndag kl 09 på Konnerud gunstgress.

MYE FOTBALLGLEDE: Dette er bilder vi liker å se! Glade fotballhelter i aksjon på banen med sporten de elsker!
MYE FOTBALLGLEDE: Dette er bilder vi liker å se! Glade fotballhelter i aksjon på banen med sporten de elsker! Foto: Privat

Ivrige

En ivrig gjeng spillere og supportere møtte opp på Konnerud, fikk vekt kioskvakten slik at vi supportere fikk litt kaffe og vi gledet oss til kamp.

Gutta var på hugget fra første spark på ballen og vartet opp med fine kombinasjoner.
Det ble tidlig klart hvordan kampen ville ende. Slutt resultatet ble 4-0 og vi tok turen videre til Solberg hvor de siste kampene i sluttspillet skulle gå.

Kvartfinalen mot Skiold

Vi startet kvartfinalen på samme måte som kampen mot Konnerud og gikk rett i strupen på motstanderen. Vi holdt ballen i laget og varierte gjennombrudd med godt pasningsspill.
Kampen endte tilslutt 6-0 og vi var klare for semifinalen. Dermed var vi sikret 2 kamper til da det også var bronsefinale i turneringen.

Gjelleråsen var motstander i semifinalen. Gutta hadde bestemt seg før kampen at de ville til finalen og gikk ut i stort tempo. Kolbotn gikk tidlig opp i en 3-0 ledelse og hadde god kontroll på kampen. Gjelleråsen reduserte 2 ganger og kampen endte med seier 3-2 og det var god stemning på tribunen og blant gutta.

PS! Saken fortsetter under bildet!

HERLIG PÅSKEFERIE: Kolbotn G04 TG1 valgte å starte påsken med Drammencup i fotball.
HERLIG PÅSKEFERIE: Kolbotn G04 TG1 valgte å starte påsken med Drammencup i fotball. Foto: Privat

Tok kontroll

Finalemotstander ble Skedsmo 1 som slo ut Oppsal i sin semifinale.
Finalen startet som de foregående kampene med at Kolbotn tok kontroll over kampen fra avspark

Vi hadde mye fint kombinasjonsspill og kom til mange farligheter forran mål. Vi gikk opp en 2-0 ledelse før Skedsmo reduserte til 2-1. Dermed litt ny spenning i kampen men gutta var bestemt på å ta hjem pokalen og økte til 3-1 som også ble sluttresultatet.

Total målscore i cupen ble 27-5 og Kolbotn hadde 10 forskjellige målscorere.

En flott start på påsken og vi gleder oss til flere fotballopplevelser med denne fine gjengen.

Nyheter Rådhuskvartalet

Dette mener politikerne om salget av rådhuskvartalet

Oppegård Avis har spurt lokalpolitikerne om rådhuskvartalet bør selges, ikke selges eller selges delvis, og hvilke formål rådhuset og rådhusparken kan brukes til hvis de forblir i kommunal eie. Les hele saken

Til toppen