To poeng til Oppegård-herrene

Krigerne i gult og sort sendte BI Athletics tilbake på skolebenken med strekmunn.

BI Athletics-Oppegård 25-26: Endelig løsnet det skikkelig for Oppegård-herrene i håndballens fjerdedivisjon. Før helgens kamp på Oslos beste vestkant, hadde herrene kun innkassert to poeng. Nå var de sultne på flere!

Jevnt

Det var en jevn og tøff første omgang. Dommerne var rause med de gule kortene, og lagene knuffet og kjempet for hvert eneste mål. Oppegård holdt likevel føringen, og leverte en god første omgang i Hovseterhallen.

Etter pausen dro Oppegård fra, og fikk seg en luke mot Oslo-laget. Lenge så det ut til at det skulle bli en overlegen seier, men BI Athletics klorte seg fast og utnyttet hver eneste mulighet.

PS! Saken fortsetter under bildet! Klikk play i videovinduet øverst i saken for å se video!

TØFF KAMP: Begge lag ga alt i kampen, men poengene ble med hjem til Østre Greverud!
TØFF KAMP: Begge lag ga alt i kampen, men poengene ble med hjem til Østre Greverud! Foto: Thea Victoria Nordheim Mikalsen-Dahl

 

 

Spennende mot slutten

Spenningen var stor da det var helt jevnt mot slutten. Oppegård klarte imidlertid å holde BI Athletics på noenlunne trygg avstand, men kampen ble ikke avgjort før helt til siste minutt.

Da sluttsignalet gikk kunne endelig Oppegård-herrene slappe av og slippe jubelen løs. Sesongens andre seier var et faktum, og dette gir laget et lite pusterom på tabellen.

Neste hjemmekamp er i Østre Greverud Idrettshall den 11. desember mot Kjelsås. Kampen starter klokken 17.20. Før dette venter bortekamp mot Gamle Fredrikstad/Lervik i Konstenhallen den 4. desember.

PS! Klikk play i videovinduet verst i  saken for å se video fra kampen!

KJEMPET HARDT: Det var en jevn og tøff kamp i Hovseterhallen, men Oppegård-krigerne trakk det lengste strået.
KJEMPET HARDT: Det var en jevn og tøff kamp i Hovseterhallen, men Oppegård-krigerne trakk det lengste strået. Foto: Thea Victoria Nordheim Mikalsen-Dahl

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen