KLARE FOR HØSTSESONGEN: Oppegårds A-lags-herrer ligger bare tre poeng over nedrykkstreken.
Sport
KLARE FOR HØSTSESONGEN: Oppegårds A-lags-herrer ligger bare tre poeng over nedrykkstreken. (Bilde: Samuel Ninson)

Tøff vårsesong

Mange skader og spilletap til studentlivet har gitt en tøff vårsesong for Oppegård IL.

– Det har vært store problmer med skader på viktige spillere, forteller trener Kenneth Skoglund.

– Pluss spillertap til studentlivet! Ellers har sesongen gått greit, vi har hatt uflaks i noen kamper, og kunne dratt med oss flere tre-poengere, sier han.

Greit resultat

KUBIKK-TRENER: Oppegård-trener Kenneth Skoglund kunne nok tenkt seg litt mer fart i gutta på a-laget. Her avbildet med et kjøretøy som ikke er tillatt på fotballbanen.
KUBIKK-TRENER: Oppegård-trener Kenneth Skoglund kunne nok tenkt seg litt mer fart i gutta på a-laget. Her avbildet med et kjøretøy som ikke er tillatt på fotballbanen. Foto: Arkivfoto

Summa summarum synes Skoglund de har fått et greit resultat ut i fra den spillegruppa de har hatt, og spesielt med tanke på skader.

– Nå begynner folk å komme tilbake igjen, men det er fortsatt en del som må leges; på siste kamp spilte kapteinen vår med to brukne tær! Det har vært en tøff vårsesong, sier treneren.

Les også: Eiril fra Kolbotn tok NM-bronsje

Mer agressive

Skoglund mener høstsesongen ser bedre ut, for folk begynner å komme tilbake fra skade.

– Jeg tror vi kan gjøre en solid høstsesong, sier han, og legger til at de ser mest fram til å møte Brosundet og Rustad, og revansjere tap i april og mai. Han forteller at de skal jobbe med å bli trygge på lagets eget spill, tørre og spille mer ball.

– Vi må bli mer agressive, sier han.

Les også: Svømmer over dammen

Rekruttene til Forsvaret

Rekruttlaget ble startet opp igjen i 2008 etter å ha ligget nede siden 2004-sesongen. Men nå er det avviklet på ny.

– Rekrutt (altså B-laget, red. anm.) finnes ikke mer. Det er litt av problemet vi har hatt i år; vi har hatt mange spillere som har gått over til militæret, og derfor er spillergruppen blitt mindre enn vi hadde beregnet.

Les også: Strålende resultater i VM

Andreplass

Oppegård IL ligger på sjuendeplass av ti lag i 5. divisjon avd. 2 Oslo, med 11 poeng på 10 kamper. Neste kamp er 10. august mot Høybråten/Stovner IL som ligger tre poeng bak Oppegård-herrene.

Oppegård IL

  • A-lagets siste kamp var 10. august mot Høybråten/Stovner IL.
  • Trener er Kenneth Skoglund.
  • A-laget er spillere som ønsker å satse på fotball.
  • Hjemmebane:
    Østre Greverud kunstgress
  • Hjemmeside:
    http://oppegard.org/
KLARE FOR HØSTSESONGEN: Oppegårds A-lags-herrer ligger bare tre poeng over nedrykkstreken. Torsdag 10. august begynte høstsesongen.
KLARE FOR HØSTSESONGEN: Oppegårds A-lags-herrer ligger bare tre poeng over nedrykkstreken. Torsdag 10. august begynte høstsesongen. Foto: Samuel Ninson

Nyheter Rådhuskvartalet

Dette mener politikerne om salget av rådhuskvartalet

Oppegård Avis har spurt lokalpolitikerne om rådhuskvartalet bør selges, ikke selges eller selges delvis, og hvilke formål rådhuset og rådhusparken kan brukes til hvis de forblir i kommunal eie. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Til toppen