Totaloverkjøring og målfest!

Oppegård 2 feide naboene fra Ås av banen!

Oppegård 2-Ås IL 32-12: For en målfest! For en  håndballkamp! For et lag! Det var aldri noen tvil om hvem som skulle stikke av med seieren da Ås ILs sjettedivisjonsdamer kom på besøk i Østre Greverudhallen for å spille mot Oppegård 2 i helgen.

Les også: Oppegårds herrer grise-knuste og overkjørte Eidsberg!

Oppvisning

Selv om resultatet kanskje sa seg selv allerede fra første minutt i kampen, sluttet ikke Oppegård 2-damene å briljere.

IMPONERTE: Oppegård 2 gjorde seg nok en gang fortjent til seier! Nå er det driv i laget!
IMPONERTE: Oppegård 2 gjorde seg nok en gang fortjent til seier! Nå er det driv i laget! Foto: Anders Nordheim Dahl

Flotte skudd, nydelige trekk, briljerende finter og knallharde skudd fra et sammensatt og samspilt hjemmelag preget denne kampen.

Selv om Ås nærmest fikk et godstog i trynet i to ganger tretti minutter, skal de likevel ha stor ros for en optimistisk og svært sportslig ånd gjennom hele kampen. Det var alt i alt svært god stemning på begge lag, og smilene satt like løst som nettmaskene! En sportslig god kamp, men også en god kamp med fair play og god sportsånd fra våre to lag.

Les også: Oppegårds J33 satser på nok et EM!

Pent plassert

Oppegård 2 ligger for øyeblikket på femteplass i damenes sjettedivisjon med 16 poeng, som er 11 poeng bak serieleder Ski.

Med andre ord skal damene være godt fornøyd med hva de har prestert i år! Laget vokser nærmest for hver kamp, og har åpenbart noe bra på gang!

Neste hjemmekamp for Oppegård 2 er i Greverudhallen lørdag den 11. mars klokken 17.00. Motstander da er Siggerud. Før det venter borteoppgjør mot Klemetsrud IL onsdag den 15. februar klokken 21.00 i Klemetsrud idrettshall.

PS! Se video fra Ås-kampen o videovinduet øverst i saken!

Til toppen