MYE GLEDE - VIKTIG KUNNSKAP: Kolbotn ILs svømmegruppe er med på å skape både glede i vann og sørge for trygghet blant små svømmere.
Sport
MYE GLEDE - VIKTIG KUNNSKAP: Kolbotn ILs svømmegruppe er med på å skape både glede i vann og sørge for trygghet blant små svømmere. (Bilde: KIL Svømming)

Vær vill i vannet med KIL!

Ung og glad i vann? I så fall bør du sjekke ut dette!

Kolbotn IL ønsker å tilby barn mellom 8 og 13 en mulighet til å gjøre morsomme aktiviteter i vann og bli enda tryggere i det våte element. 

Barna vil få prøvd seg på både stup, vannpolo, svømmeteknikk og livreddning. Først og fremst skal alle ha det gøy!

Fortsatt ledig

Det er fremdeles mulig å sikre seg en plass på kurstilbudet "Vill i vann" som går frem til sommeren hos Kolbotn IL. 

De som skal være med må være komfortable og trygge med å være på dypt vann, og kurset inneholder en rekke ulike aktiviteter som er ment å gi en smakebit på hva som kan være en fremtidig idrett man vil satse videre på.

Les også: Treff svømmeinstruktør Amalie - en kjemperessurs for Kolbotn ILs svømmegruppe!

Gjennom både lek, landtrening og mange ulike aktiviteter i vann er det et mål at barna skal bli både tryggere og sikrere i vannet, samtidig som de gjennom lek får utforsket aktiviteter som stup, vannpolo, svømmeteknikk og livreddning. 

Viktig for liv - og helse

Hvert år går det dessverre en rekke liv tapt på grunn av drukning og gode svømmeferdigheter samt livreddningskompetanse kan utgjøre forskjellen på liv og død.

Svømmeforbundet har utviklet kurset Vill i vann spesielt med tanke på barn som vil ha deg gøy i vannet og utforske ulike grener innen svømmeidretten.

Kursstart er 16 mars og kurset går på torsdager fra klokken 17.00-17.45 i Sofiemyrhallen frem til 15 juni. Påmelding er via svømmeforbundets nettside tryggivann.no

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR Eiendom foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen