Velfortjente to poeng

Kolbotns A-lagsherrer overbevist nok en gang. Denne gang på hjemmebane.

Kolbotn-St. Hallvard 2 25-21: Det var et heltent Kolbotn som var i aksjon mot St. Hallvard 2 i andredivisjonsoppgjøret i Sofiemyrhallen lørdag den 10. september. 

Storspilte

Kolbotns unge lag ser virkelig ut til å bite fra seg i årets serie, og det var ingen enkel oppgave for St. Hallvard 2 å holde de hvite og blå vekk fra nettmaskene denne lørdagen.

TRENEREN I AKSJON: KIL-trener Kyrre Vegard Johannesen tok selv på seg spillertrøyen og forsterket forsvaret. Dette ser vi gjerne mer til!
TRENEREN I AKSJON: KIL-trener Kyrre Vegard Johannesen tok selv på seg spillertrøyen og forsterket forsvaret. Dette ser vi gjerne mer til! Foto: Geir Åge Nysveen

Kolbotn fremsto i kampen som samspilte og solide, og vant velfortjent to poeng etter en overbevisende hjemmekamp.

Laget ligger nå på tredjeplass på tabellen med fire poeng etter to strake seire. Det er bare ett poeng opp til Oslo Studentenes HK og Vikhammer, som deler tabelltoppen for øyeblikket. 

Neste kamp for Kolbotn er hjemme mot Strindheim Håndball Elite lørdag den 1. oktober klokken 16.00. At trønderne skal få noe å bryne seg på i denne kampen, er det ingen tvil om.

Klikk play i videovinduet øverst i saken for å se høydepunkter fra kampen.

PS: Har du lyst til å se flere bilder fra kampen? Klikk her for å se fotograf Geir Åge Nysveens flotte kampbilder på Facebook-siden til KIL Håndball.

Til toppen