Video Bli med på moteshow!

Se James Lazar Braathens vakre design!

Oppegårds egne kjendis-designer, James Lazar Braathen, har kommet med en ny kolleksjon. Denne gangen er det ikke gull og glitter, men rock og punk som står i fokus. Se video fra hans siste visning!

Kolbotn-designer, James Lazar Braathen, har nylig hatt visning på sin nye kolleksjon på Vigeland-museet i Oslo. Denne gangen er gull og glitter byttet ut med mørke tekstiler, «møkk», eksos, rock og punk.

– Jeg liker ikke å gå inn i tema og ta det helt ut, jeg vil ha kontraster. Det er derfor har jeg mikset rocken med punk, og derfor valgte jeg Vigeland-museet til denne visningen, sier Lazar Braathen.

For første gang har Lazar Braathen også laget herreklær til kolleksjonen sin, men selv designeren innrømmer at det ikke er klær man går med hver dag.

PS! Klikk play i videovinduet øverst i saken for å se video fra motevisningen!

Nyheter Farlige forbikjøringer

Kongeveien minutt for minutt

Bussjåførene fortsetter å bruke bussholdeplassen ved klubbhuset på Sofiemyr som hvileplass. Dette fører til mange farlige forbikjøringer og nestenulykker på stedet. Torsdag 10. januar fulgte Oppegård Avis trafikken i Kongeveien minutt for minutt i snaut tolv timer for å dokumentere situasjonen på stedet. Sjekk videoen i saken! Les hele saken

Til toppen