Video En super trening med mesteren som trener

Espen Jansen var trener for en kveld

I går kveld var en helt spesiell trening for turnerne i Oppegård ILs turn og barn-gruppe, da mesterturneren kom for å lære bort sine beste triks med mer.

Turntilbudet i Oppegård IL er veldig populært med over 200 barn i alderen 2-15 år som deltar, og de siste årene har det vært en sterk vekst i gruppen. 

Nytt utstyr har kommet til i gruppen, og iveren er stor. Ekstra stor var den da selveste Espen jansen kom for å være trener for en kveld.

Brukte god tid

Forventningsfulle barn fikk stille gode spørsmål til mesterturneren, og han øste ut av sin kunnskap til Oppegård-barna.

Jansen brukte god tid på barna, og svarte på mange spørsmål. Det viktigste budskapet til super-turneren var å ha det gøy, og å gjøre ting ordentlig. God grunntrening og å heller gjøre ting ordentlig enn å gjøre fancy triks for å bare gjøre dem, var noen av de viktigste budsakepene til de mange barna i går.

Les også: Turn-Borghild fikk sin velfortjente heder

PS! I videovinduet øverst i saken kan du se et glimt fra treningen, og du kan lese mer om saken i papirutgaven torsdag den 19. april!

EN HELT SPESIELL TRENING: Oppegård IL Turn og Barn fikk besøk av selveste Espen Jansen, som kjørte treningen for en kveld. Her ser du hele gjengen samlet! Foto: Anders Nordheim Dahl

Nyheter Skøytebane på Jan Baalsruds plass

– Hærverk eller teknisk svikt?

Skøytebanen på Kolbotn skulle bli førjulsgaven fra kommunen, men den har ikke kommet på plass ennå. I midten av forrige uke ble området pyntet med juletrær og lys, men et par dager senere var det mørkt igjen og siden har lysene vært slukket. Les hele saken

Til toppen