FOR EN MAGISK HELG: Opplevelsene sto i kø under årets Eventyrfestival, som kanskje ble den mest magiske noensinne! Se tilbakeblikk i videoene under i denne saken!

Video Eventyrfestivalen 2016

FOR EN MAGISK HELG: Opplevelsene sto i kø under årets Eventyrfestival, som kanskje ble den mest magiske noensinne! Se tilbakeblikk i videoene under i denne saken! (Bilde: Peder Blümlein)

Gjenopplev Eventyrfestivalen!

Snipp, snapp snute! Eventyrfestivalen for i år er ute, men vi har samlet alle høydepunktene fra helgens festival her!

Eventyrfestivalen 2016 er over, og du verden for et eventyr den var! Fantastisk vær, tusenvis av mennesker som besøkte festivalen, og en fantastisk innsats fra frivillige, som har stått på for at dette ble den magiske helgen det alltid er!

Vi har vært tilstede på hele festivalen, og her kan du se våre videoreportasjer fra helgens festival. Kos deg!

Fredag 23. september

Det regnet hardt på formiddagen, men rett før start klokken 18.00 klarnet det opp, og det ble et magisk eventyr i skogen ved Gjersjøen da Eventyrstien gikk av stabelen.

Klikk her for å gjenoppleve Eventyrstien!

Lørdag 24. september

Markedsdagen ble en opplevelse på flere måter, med jazzkonserter, åpning av BUA, opptredener fra mange lokale artister på scenen, oppvisninger, marked, bamsesykehus og mer til!

Klikk her for å gjenoppleve Markedsdagen!

Søndag 25. september

Tidlig på søndag var det klart for lokalhistoriske opplevelser i Gjersjøelva natur- og kulturpark med både demonstrasjon av oppgangssaga, omvisning i Langbygningen, demonstrasjon av gamle teknikker for å lage mel, grilling, fiske og svelesteking, for å nevne noe.

Klikk her for å gjenoppleve Familiedagen!

På ettermiddagen var det klart for fart og spenning under Kolbotn Grand Prix, hvor ikke mindre enn 17 olabiler dundret ned Ormerudveien i høy fart! Det må ha vært publikumsrekord! 

Klikk her for å gjenoppleve Kolbotn Grand Prix!

PS! Oppegård Avis takker alle frivlilige som har stilt opp for å gi oss noen magiske og eventyrlige opplevelser nok en gang. Vi gleder oss allerede til Eventyrfestivalen 2017!

 

 

 

 

Nyheter Rådhuskvartalet

Dette mener politikerne om salget av rådhuskvartalet

Oppegård Avis har spurt lokalpolitikerne om rådhuskvartalet bør selges, ikke selges eller selges delvis, og hvilke formål rådhuset og rådhusparken kan brukes til hvis de forblir i kommunal eie. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Til toppen