For en herlig og majestetisk versjon!

Joakim "JOWST" With Steen og Aleksander Walmann trøkket skikkelig til i MGP-finalen! Se reprise!

I helgen var det klart for den norske Melodi Grand Prix-finalen, hvor Aleksander Rybak stakk av med seieren med låten Thats How You Write A Song.

Tilstede i salen var også Joakim With Sten, bedre kjent som JOWST. Han hadde i år skrevet en sang til showet, som Aleksander Walmann fremførte. Låten nådde ikke til topps, men du verden, var det noen som tok showet før avgjørelsen falt i finalen, så var det superduoen.

Med sin nye versjon av Grab The Moment, med munkesang, opera-innslag fra selveste Didrik Solli-Tangen og et helt nytt arrangement, kokte Oslo Spektrum!

Se video av opptredenen ii videovinduet øverst i saken.

Ny sang

Nå er altså MGP-sirkuset over for denne gangen for JOWST, men han hvlier ikke på laurbærene. Artisten har også sluppet helt ny låt.

– Denne låten har jeg gjort sammen med Kristian Kostov, som representerte Bulgaria i fjorårets internasjonale finale. Han var jo artisten som Norge ga 12 poeng i fjor, så folk kjenner jo til ham. Låten heter Burning Bridges. Jeg er veldig spent på mottagelsen, og håper folk liker den, sier han til Oppegård Avis

Her kan du høre låten i Spotify

Nyheter Skøytebane på Jan Baalsruds plass

– Hærverk eller teknisk svikt?

Skøytebanen på Kolbotn skulle bli førjulsgaven fra kommunen, men den har ikke kommet på plass ennå. I midten av forrige uke ble området pyntet med juletrær og lys, men et par dager senere var det mørkt igjen og siden har lysene vært slukket. Les hele saken

Til toppen