Helt kanon!

Snøproduksjonen er i gang på Østre Greverud

Nå blir det skiløyper! Akkurat nå har skiforeningen alle fem kanoner i full produksjon på Østre Greverud!

Støtt Skiforeningen

Skiforeningens arbeide blir både godt lagt merke til, og godt bruke. Skoleklasser, skiskoler, privatpersoner, langrennsutøvere, lokale og tilreisende bruker det flotte løypenettet vi har rundt oss.

Men det å drifte 24 mil med løyper er ikke gratis. Derfor kan du tegne et medlemskap i Skiforeningen.

– Dét at folk tegner et medlemskap er et utrolig viktig tilskudd til driften vår, og gjør at vi kan sikre folk gode løyper, slik de ønsker seg. Antall medlemmer har økt ganske bra de siste årene, og basert på dét, og de gode tilbakemeldingene vi får her ute, er det ingen tvil om at folk setter pris på arbeidet, sier Martinsen. 

Dersom du har lyst til å bli medlem, koster det 630 kroner for et hovedmedlemsskap, 895 kroner for et familiemedlemskap, 330 for et ungdomsmedlemskap og 380 kroner for et seniormedlemskap.

Det er også mulig å gi et medlemskap i gave tli noen du vet elsker ski, og arbeidet som Skiforeningen gjør.

Klikk her for å komme til Skiforeningens hjemmesider for medlemskap

Oppegård Avis oppfordrer alle våre skiglade lesere til å støtte Skiforeningen, og ønsker også å takke Martinsen og hans mannskaps utrettelige innsats for at vi alle skal kose oss i verdens flotteste skiløyper.

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen