Video Danseshow på stadion!

Her danser jentene så tribunen rister!

Selv om toppseriekampen var som å se maling tørke, var pauseunderholdningen helt sjef! Se Jentedagen-jentene i aksjon på tribunen!

Lørdag den 26. august var det klart for Jentedagen, et tradisjonelt arrangement på Sofiemyr stadion, som setter fokus både på sport og sosialt samvær blant de svært, svært mange fotballjentene her i kommunen.

Variert program

Over 100 jenter var med på Jentedagen, og programmet var variert og flott.

KNALLTØFT: Selv om vi kanskje aller helst skulle ønske at dansen foregikk ute på gressmatten slik at alle kunne sett, var det en imponerende oppvisning av Jentedagen-jentene.
KNALLTØFT: Selv om vi kanskje aller helst skulle ønske at dansen foregikk ute på gressmatten slik at alle kunne sett, var det en imponerende oppvisning av Jentedagen-jentene. Foto: Thea Victoria Nordheim Mikalsen-Dahl

Blant annet trente jentene sammen med juniorene, spiste boller og saft og var heia-gjeng på toppseriekampen mot Sandviken.

Les også: Se Kolbotn-Sandviken i reprise

Jentene ble også pauseunderholdning i kampen for de "store jentene". Tidligere på dagen hadde de øvd inn BlimE-dansen, og mens spillerne var i garderoben, ble det Jentedagen-jentene som fikk i oppgave å holde liv i tribunen.

Det ble definitivt kampens store høydepunkt! Gikk du glipp av dansen? Se videovinduet øverst i saken!

Nyheter Kolbotn stasjon

Pakkhuset som sykkelhotell

Bane NOR Eiendom foreslår midlertidig bruk av pakkhuset på Kolbotn stasjon som et sykkelhotell med plass til bare 20 til 30 sykler. Når Kolbotn stasjon skal bygges om, ønsker de å rive det bevaringsverdige pakkhuset. Les hele saken

Til toppen