Hør den flotte miljøsangen til Hareveien barnehage

Hareveien barnehage fikk tildelt Miljøfyrtårnprisen Årets Inspirasjon 2017. Her kan du se video av den supre miljøsangen de har laget.

Hareveien barnehage er virkelig flinke til å tenke på miljøet. De har blant annet egne bikuber, de kildesorterer, har egne miljøagenter og har selvfølgelig også en egen miljøsang.

Les også: Hareveien barnehage kåret til Årets Inspirasjon

Barnehagen vant nylig Miljøfyrtårnprisen Årets Inspirasjon 2017, og i vinduet over kan du se video av miljøsangen til Hareveien.   

Du kan lese mer om Miljøfyrtårnsprisen og Hareveien barnehage i Oppegård Avis torsdag 25. januar. 

Nyheter Protestaksjon mot fjerning av busslommer

– Forventer at galskapen i Sønsterudveien stopper så snart som mulig

Nå har Eirik Storjordet (71) fra Kolbotn levert inn en bunke med over 600 underskrifter fra innbyggerne som ønsker å stoppe fjerning av busslommene i Sønsterudveien og Kongeveien. Både kommuneledelsen, fylkesordføreren og samferdselsministeren er nå informert om protestaksjonen i Oppegård. Les hele saken

Nyheter Rådmannens budsjettforslag

– Hva skal kirken bruke alle disse millionene til?

Oppegård Avis har fått flere henvendelser fra lesere etter saken om rådmannens forslag om kutt innen kultur, samtidig som det foreslås å bevilge rundt 100 millioner kroner til kirken i planperioden 2020-2023. Det viser seg at mesteparten av det kommunale tilskuddet til kirken er til å dekke lønnsutgifter. Les hele saken

Til toppen