Video Kakekrigen er i gang!

Her baker Julie for hele Norge!

Kolbotn-jenta gir alt så mel og glasur spruter! Se klipp fra Kolbotn-jentas supre innsats i Kakekrigen!

En ny sesong av Kakekrigen på FEM er i gang, og en av de 32 deltagerne som skal få bryne seg på kulinariske oppdrag som skal imponere dommerne, er  Julie Delia Lie Steinfjell fra Kolbotn. 

Denne uken var det klart for hennes store debut i det populære kakeprogrammet, og det er ingen tvil om at det har vært en tøff, men spennende og utfordrende oppgave Kolbotn-jenta har tatt på seg. 

Les også: Julie fra Kolbotn er klar for kakekrig!

– Det var jo mye vanskeligere enn jeg opprinnelig så for meg. Jeg havnet umiddelbart i en underdog posisjon og måtte steppe opp gamet en del etter første runde, sier hun.

VISPER I VEI: Julie Delia Lie Steinfjell fra Kolbotn er med i Kakekrigen på FEM.
VISPER I VEI: Julie Delia Lie Steinfjell fra Kolbotn er med i Kakekrigen på FEM. Foto: Pressebilde

PS! I videoklippet øverst i saken, kan du se hvordan det går i tirsdagens episode, hvor Julie har tidsstraff, og får ti minutter kortere å bake på enn de andre deltakerne!

Debuterte

Første runde gikk på luften på TV-kanalen FEM denne uken, og utover uken skal Julie fortsette krigen mot de andre bakerne. 

– Alle de andre deltakerne var mesterbakere i forhold til meg, med hundrevis av kaker i repertoaret. Dette nøt jeg godt av da de var villige til å lære bort alt de kunne, sier superbakeren fra Kolbotn.

– Før jeg meldte meg på programmet var jeg overbevist om at jeg var godt trent på å takle stress og press da jobben min ikke går ut på annet. Men der fikk jeg passet mitt påskrevet gitt! Mer kaotisk baking skal du lete lenge etter, tror jeg, sier hun.

Les også: Klikk her for å se alle episoder av Kakekrigen hos TV-kanalen FEM (OBS! krever abonnement)

PS! Vi ønsker Julie lykke til videre i konkurransen. Klikk play i videovinduet øverst i saken for å se klipp fra Juliess innsats på skjermen!

Nyheter

Vil redusere åpningstiden for lokal daglegevakt i Oppegård

Åpningstiden for daglegevakten i Oppegård kommune foreslås redusert med fire timer per døgn. Fra klokken 16:00 til klokken 08:00 i hverdager blir du henvist til Ski kommunale legesenter. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

Kommunen kjøpte ulovlige midler til vedlikehold av plastisbanen

Kommunen har kjøpt to typer vedlikeholdsmidler for å vaske og polerere plastisbanen med. Etter en drøy måned viser det seg at begge midler er ulovlige. Kommunen stanser nå vedlikehold av plastisbanen. Les hele saken

Til toppen