Video Magisk førjulsstemning!

Tusen takk, Greverud skole!

Julestemningen er reddet! Se video fra kveldens fantastiske konsert i Østre Greverud Idrettshall!

For deg som ikke helt har fått den helt store julestemningen på grunn av manglende snø eller stress, ta deg tid til å se på videoen øverst i videovinduet i denne saken. 

Der kan du gjenoppleve magien vi og mange hundre andre fikk lov til å dele og oppleve i Østre Greverud Idrettshall i kveld under Greverud skoles store førjulskonsert. 

PS! Saken fortsetter under bildet! Se video fra konserten øverst i saken!

MAGISK STEMNING: Elevene ved Greverud skole leverte julestemningen som gikk deg til å glemme alt stress i førjulstiden!
MAGISK STEMNING: Elevene ved Greverud skole leverte julestemningen som gikk deg til å glemme alt stress i førjulstiden! Foto: Anders Nordheim Dahl


Flott sang, nydelig musikk, god og lun stemning, og ikke minst en touch av 24. desember allerede så tidlig i julemåneden var det vi fikk servert.

Vi er imponerte over showet, og takker for alt arbeidet som elevene har lagt ned i denne konserten, slik at vi andre som så på, kunne drømme oss bort til pakkefest, grøt, ribbe, pinnekjøtt og helligdager. 

Er det en ting som er sikkert, så er det at neste år bør du ikke gå glipp av dette. Dette er kanskje den flotteste julekonserten så langt i år! Kikk på de rundt 20 minuttene vi har samlet sammen, hent deg en kopp med varm te, sett deg under et pledd, fyr opp i peisen og nyt øyeblikket! Vi gleder oss allerede til neste år!

PS! Det kommer bilder fra konserten førstkommende torsdag både i papiravisen og her på oavis.no!

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Ingen trussel for miljøet

Kjemikaliene i vedlikeholdsmidlene som kommunen bruker for å vaske og polere plastisbanen er skadelige og giftige for liv i vann, ifølge produktbeskrivelsen fra leverandøren. Kommunen skriver at midlene fortynnes i vann til en slik grad at de ikke utgjør skade for miljø. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

– Skiftende vær skaper ujevnheter på underlaget

Bare to uker etter åpningen måtte plastisbanen på Kolbotn repareres og stenges. "Vanskelige værforhold. Vi oppfordrer til ikke å bruke banen. Skiftende vær skaper ujenvheter på underlaget", informerte kommunen mandag morgen. Les hele saken

Til toppen