Video Se bryting live fra Danmark!

LIVE NÅ: Se Kolbotn-bryterne i aksjon!

Flere Kolbotn-brytere er i aksjon under årets Thor Masters i Danmark. Her kan du se kampene live!

Thor Masters arrangeres på lørdag den 4. mars i Nykøbing i Danmark. Dette er et stor internasjonalt brytestevne med 13 forskjellige landslag.

Norge stiller med sitt landslag og Kolbotn har følgende brytere med.

Håvard Jørgensen (66 kg), Vegard Jørgensen 71 kg, Sebastian Aak (75 kg) og Brage Haugmo Ringheim (75 kg).

 I tillegg stiller Norge med Morten Thoresen Bodø IL (66 kg), Pål Eirik Gundersen Atlas (66kg), Per Anders Kure National (71 kg), Petter Karlsen Fauske (75 kg), Tobias Bekk Johansen Moss (75 kg), Felix Baldauf Bratt (98 kg) og Oskar Marvik Sportsklubben 09 (130 kg)

Se kampene live

Kampene fra mesterskapet streames her på oavis.no. I  toppvinduet øverst i saken kan du se kampene live fra matte B. 

NB! Kampene streames fra klokken 09.15 fra de forskjellige mattene.  Finalen går fra klokken 16.00 på Matte B.

Her under finner du videovinduer og ikke minst livestreamings-lenker (eksterne lenker) hvor du kan følge kampene med våre lokale helter. 

Lenker til arrangørenes eksterne streams finner du under embed-videovinduene.

Vi ønsker våre lokale bryterhelter lykke til i mesterskapet! Finn frem en pose med popcorn, noe godt drikke og kos deg med bryting live!

Matte A

Matte B

Matte C

Eksterne lenker

Dersom det skulle være utfordringer med noen av de overstående lenkene, kan du klikke på eksterne streaminglenker fra alle matter her!

Klikk her for streaming fra Matte A

Klikk her for streaming fra Matte B

Klikk her for streaming fra Matte C

Nyheter Storebukta-prosjektet

– Dette er helt uakseptabelt!

Kommunen og Storebukta-utbyggeren vil sette opp en port som stenger undergangen i Theodor Hansens vei for ordinær trafikk frem til høsten. Beboere i området er i harnisk. – At utbygger ikke er villig til å betale for nødvendig sikkerhet kan ikke veltes over på oss på denne måten. Nå er det på tide at kommunen stiller seg på beboernes side og stiller ordentlige krav, sier styreleder for Tangen Vel, Jan Willem Kopperud. Les hele saken

Nyheter Digitale læringsmidler på skolen

Beroliger foresatte

– Vi har etablert sikkerhetstiltak for å hindre at personinformasjonen til elevene kommer på avveie, sier IKT-rådgiver i Oppegård, Andreas Christiansen (41). Sjekk også hva Kunnskapsdepartementet og Utdanningsdirektoratet mener om saken. Les hele saken

Nyheter Ingen forvaltningsrevisjon i Oppegård i 2019

– Bryter kommuneloven

Revisjonssjef i Follo distriktsrevisjon IKS (FDR), Steinar Neby, mener Oppegård kommune bryter gjeldende kommunelov ved å ikke utføre de lovpålagte forvaltningsrevisjonene. Les hele saken

Til toppen