Video Se glade turnbarn i aksjon

Vellykket avslutning

Oppegårds turnere var i aksjon i Greverudhallen i helgen. Her skulle alt de har lært seg det siste året vises frem.

Oppegård IL Turn & Barn hadde søndag den 11.desember 2016 juleavslutning.

Ca. 130 barn i alderen 2-13 år deltok på juleavslutningen vår i år. Det ble en veldig fin juleavslutning hvor barna fikk vist seg frem for mamma/pappa, tanter/onkler og besteforeldre.

Til juleavslutningen fikk vi mange fine premier fra bedrifter i området. Vi takker for alle bidrag.

Inntekten fra juleavslutningen med inngangspenger, loddsalg og kake-/kaffesalg går til oppgraderingen av vårt turnutstyr.

Nå har vi bestilt tre nye apparater og det gledes til levering på nyåret. Vi trenger mer utstyr, men vi valgte å bestille utstyr i puljer.

PS! Se video fra avslutningen i videovinduet øverst i saken!

Debatt Vann og avløp

Vann til besvær

"Vi ber ordfører Thomas Sjøvold om å opplyse innbyggerne om hvor mye det vil koste å oppgradere VA-nettet i Oppegård til det samme nivået som i Ski? Han kan gjøre det enkelt ved å omregne det til antall svømmehaller", skriver Gunnar Sveen fra Kolbotn på vegne av bevegelsen OppegårdsVenner. Les hele saken

Nyheter Algeoppblomstring i Gjersjøen

Skal sjekke om drikkevannet vårt er trygt

Endelig svar på om det er cyanobakterier i Gjersjøen og hvilken type cyanobakterier det er vil først foreligge i midten av uken. "Ved tydelig vannblomst eller påviste algetoksiner må det nedlegges forbud mot bruk av vannet som drikkevann, til matlaging og til bading", ifølge Folkehelseinstituttet. Les hele saken

Til toppen