Video Se glimt fra Karius og Baktus

Sjarmerende tanntroll og mesterlig Mørk teatermagi

Se glimt fra helgens fantastiske Karius og Baktus-forestilling i Kolben.

Alle barn (og voksne) kjenner til de folkekjære figurene Karius og Baktus. Mange har vokst opp med de to tanntrollene og deres konstante kamp for å overleve, og alle Torbjørn Egners mange lag i fortellingen.

Det er noe med Karius og Baktus. Man synes til tider synd på dem, samtidig som man heller ikke ønsker denslags i munnen. Egners verden har alltid vært fascinerende, og den ble virkelig levendegjort i Kolben forrige lørdag av Marianne Mørks teaterskole, som formidlet historien på sin hel egne og ikke minst magiske måte.

Les også: Portrettintervju med Marianne Mørk

I forestillingen fikk du et hyggelig gjensyn med tanntrollene, og det var godterier, loff og tannbørster i full dans, bokstavelig talt.

GJENNOMFØRT: Marianne Mørks teaterskole ga oss en god opplevelse i Kolben med sin tolkning av Karius og Baktus.
GJENNOMFØRT: Marianne Mørks teaterskole ga oss en god opplevelse i Kolben med sin tolkning av Karius og Baktus. Foto: John-Olav Stenvik

80 fulle hus

Oppsetningen til Marianne Mørk har spilt for over 80 fulle hus rundt omkring i Norge, og sist lørdag kunne du endelig oppleve den på Marianne Mørks hjemmebane, nemlig Kolbotn og i Kolben kulturhus.

Som alltid leverte teaterskolen godt, og Marianne Mørk og hennes skuespillere og øvrige team, ga oss en god teateropplevelse som satt både godt på scenen og godt for øyet. 

Les også: Se glimt fra Marianne Mørks teaterskoles juleforestilling

Les også: Mørks magi lyste opp Kolben

Gikk du glipp av forestillingen, kan du se et gjensyn med den i videovinduet øverst i saken. 

Nyheter

Vil redusere åpningstiden for lokal daglegevakt i Oppegård

Åpningstiden for daglegevakten i Oppegård kommune foreslås redusert med fire timer per døgn. Fra klokken 16:00 til klokken 08:00 i hverdager blir du henvist til Ski kommunale legesenter. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

Kommunen kjøpte ulovlige midler til vedlikehold av plastisbanen

Kommunen har kjøpt to typer vedlikeholdsmidler for å vaske og polerere plastisbanen med. Etter en drøy måned viser det seg at begge midler er ulovlige. Kommunen stanser nå vedlikehold av plastisbanen. Les hele saken

Til toppen