Slik skal opplevelser fra Oppegård lokke turister til regionen

Flere lokale bedrifter brukes i ny, omfattende reklamekampanje for opplevelser i Oslo og Akershus.

Turismen er viktig for lokale næringsdrivende, ikke bare ellers i landet, men også her i Oppegård, og nå er flere, lokale bedrifter valgt ut til å reklamere for å lokke turister til Oslo og Akershus. De medvirker i en reklamefilm som skal promotere regionen.

Innovasjon Norge laget i 2017 noen filmer fra de største byene i Norge der de fokuserer på kokker som forteller sin historie gjennom lokale råvarer og opplevelser. Som en oppfølger til dette har de i samarbeide med de andre destinasjonene i VisitOsloRegion valg å produsere åtte filmer fra Osloregionen over samme lest, og da tok de blant annet turen til Oppegård.

Flere steder

Blant stedene du kan se i filmen er Gamle Tårnhuset Restaurant, Ingierstrand Bad, golfbanen på Greverud, The Well og Gården på Svartskog.

Les også: Optimale langrennsforhold

– Filmene er laget for å skape oppmerksomhet og fokus på Osloregionen som en mat og opplevelsesregion. Vi i Visit Follo – Akershus Reiselivsråd vil gjennom sosiale medier prøve å skape spredning av filmen i Norge både gjennom betalt og fortjent oppmerksomhet. Internasjonalt vil VisitOsloRegion benytte filmene i sine kampanjer og aktiviteter samt at de er tilgjengeliggjort for Innovasjon Norge som del av deres norgesprofilering, forteller daglig leder Knut Aandal i Akershus Reiselivsråd. 

NB! Saken fortsetter under bildet! Les mer om denne saken i papirutgaven av Oppegård Avis, torsdag den 22. februar!

I FOKUS: Helene Jahren er en glimrende representant for både Kolbotn, Tårnhuset og regionen vår i den nye reklamefilmen. Foto: Akershus Reiselivsråd

Se filmen - les intervjuet

Alle filmene er laget av Bleed (kreative) og True Stories (produksjon) i samarbeide med VisitOsloRegion (som Akershus Reiselivsråd/Visit Follo er en del av), Oslo Brand Alliance og Innovasjon Norge.

Les også: Fantastiske forhold i Ingierkollen

– Etter at vi sendte filmen til Gamle Tårnhuset i går så synes vi den første responsen, med 8.300 visninger og over 110 delinger på facebook i løpet av det første døgnet, har vært over all forventning. Filmen fra Gamle Tårnhuset restaurant, The Well og Ingierstrand bad er den eneste fra Akershus og vi vil i regionen benytte den for å vise noe av det nærområdet kan tilby og skape interesse for besøk, forteller han.

PS! Klikk play i videovinduet øverst i saken for å se filmen i si helhet. Og hvis du lurer på hva våre lokale næringsdrivende mener om å være med i filmen, kan du lese mer om i papirutgaven av Oppegård Avis, torsdag den 22. februar.

UNDER FILMING: Her ser du fra videoshoot på Gården På Svartskog. Foto: Akershus Reiselivsråd

Debatt Utbygging på Myrvoll

Antropocen på Myrvoll

"Utbyggingen på Myrvoll får stå som et skrekkens eksempel, der store områder med natur er utradert rundt det som skulle og burde være en utbygging konsentrert på den gamle Trelasttomten, men som til de grader este ut over sine bredder og medførte masseødeleggelse", skriver leder for Naturvernforbundet i Oppegård, Mariella Nora Isabella Filberg Memo, i sitt debattinnlegg. Les hele saken

Til toppen