Vinn billetter tilbake til 1976!

Klar for å mimre litt? I så fall bør du svare på denne konkurransen!

Før du starter å lese saken, klikk play i videovinduet øverst i saken. Der er en kollasj med de største hitene fra 1976 som du kan ha i bakgrunnen mens du leser!

Tidsmaskin

KLARE FOR MIMRING: Musikere fra hele Follo samles nå på samme scene for å mimre seg og deg tilbake til 1976! Nå kan du vinnebilletter!
KLARE FOR MIMRING: Musikere fra hele Follo samles nå på samme scene for å mimre seg og deg tilbake til 1976! Nå kan du vinnebilletter! Foto: Thomas Telstø Hysvær

Den 12. november kan du sette deg tilbake i tidsmaskinen og mimre deg tilbake til det glade året 1976 sammen med denne herlige gjengen.

Oppsetninger fra hele Follo har funnet tonen sammen og har forent seg sammen som Memory Lane. Dette er folk fra flere lokale grupper, som alle har én ting felles denne kvelden - de skal ta oss med tilbake til 1970-tallet, nærmere bestemt 1976. 

Klikk her for å lese mer om Hits 76-konserten!

1976 var året med alt fra den bredbente hardrocken, via den velspillende westcoast-popen til den utskjelte discoen, og dette skal nå hylles!

Billettene til konserten er tilgjengelige på kolben.no, men du må skynde deg, for her blir det fullt!

Delta i vår konkurranse

Oppegård Avis har fått fire billetter til konserten, og de kan du vinne! For å vinne, sender du svar på spørsmålene under sammen med navn, adresse og telefonnummer til konkurranse@oavis.no. Lykke til!

PS! Du finner hint om svarene i artikkelen om Hits 76, som du finner ved å trykke her! Der kan det hende du kan få litt hjelp på veien!

1. Hvilken av disse gruppene ble dannet i 1976?
A: Toto B: Chicago C: Dire Straits

2. Hvilket fly startet ruteflygninger mellom London og Washington?
A: Boing 379 B: Concorde C: Drealiner

3. Hva slags krig sluttet dette året?
A: Flyndrekrigen B: Laksekrigen C: Torskekrigen

Lykke til!

Nyheter

Vil redusere åpningstiden for lokal daglegevakt i Oppegård

Åpningstiden for daglegevakten i Oppegård kommune foreslås redusert med fire timer per døgn. Fra klokken 16:00 til klokken 08:00 i hverdager blir du henvist til Ski kommunale legesenter. Les hele saken

Nyheter Plastisbanen på Kolbotn

Kommunen kjøpte ulovlige midler til vedlikehold av plastisbanen

Kommunen har kjøpt to typer vedlikeholdsmidler for å vaske og polerere plastisbanen med. Etter en drøy måned viser det seg at begge midler er ulovlige. Kommunen stanser nå vedlikehold av plastisbanen. Les hele saken

Til toppen