SPILLEKLAR: På Sofiemyr stadion ligger snøen tett, men om ikke så lenge skal Kolbotn-damene og deres nye, svenske kollega, Sanna Svensson, utpå for å rundspille alle de andre lagene i serien!

Svensk midstopper til KIL

Sanna Svensson (25) har signert på toppserielaget.

Publisert

Brikkene foran årets sesong og toppserie legges sakte, men sikkert i KIL-stallen på Sofiemyr.

Nå er det klart at klubben har fått med seg et talent fra nabolandet vårt, Sverige

Les også: Hege Jørgensen forlater KIL

Signaturen i boks

Sanna Svensson (25) har signert for Kolbotn, og den midlertidige midtstopperfloken har dermed løst seg for klubben, melder kolbotnkvinnefotball.no

KLAR FOR KIL. 25 år gamle Sanna Svensson er klar for å skifte farge på drakten og spille for det norske toppserielaget på Sofiemyr.

Svensson kommer fra svenske Växjö DFF, men er tidligere seriemester for Åland United og har også spilt i Vittsjö. Hun har aldersbestemte landslagskamper for både J17, J19 og U23. En skade satte henne ut av spill i store deler av 2015, men Svensson var tilbake for fullt i 2016, da for Växjö DFF i Elitettan.

Svensson selv gleder seg til å komme i gang i sin nye klubb.

Les også: Nå kan du bli lagleder for toppseriedamene!

- Jeg ser det som en spennede utfordring å spille på det høyeste nivået i den norske ligaen, forteller Svensson. Kolbotn er en ambisiøs klubb med fine meritter og tradisjoner. Jeg har hørt mye bra om klubben og ser frem til å spille for Kolbotn, sier Svensson til kolbotnkvinnefotball.no

Dermed er det bare å glede seg til en ny sesong og til svenskens debut på Sofiemyr stadion!

Powered by Labrador CMS