KJEMPER PÅ: Kolbotns A-lagsherrer i andredivisjon gjør det knallbra i år, og topper nå tabellen

Kolbotn leder serien!

Gruste Ski i går og sikret seg poengene som sendte dem rett opp på førsteplass i herrenes andredivisjon!

Publisert

Ski-Kolbotn 23-31: Etter en lunken start på året, har Kolbotns andredivisjonsherrer virkelig funnet kruttet og tent på alle plugger utover sesongen.

I går reiste de til Ski for å sanke poeng mot naborival Ski, og det endte opp med stor glede og seier for Kolbotn-herrene.

Etter pause ledet Kolbotn med 13-15, og gikk heltente på banen i andreomgang. De sikret seg til slutt en behagelig seier 23-31, og dette gir store rykk på tabellen.

På toppen

Etter 19 serierunder leder nemlig Kolbotn nå tabellen etter tolv seire, tre uavgjort og fire tap med 27 poeng. 

Riktignok skal det sies at FyllingenBergen 2, som ligger på andreplass, har en kamp mindre spilt og samme poengsum, bare en langt dårligere målforskjell enn Kolbotn har.

Les også: Se video fra lokaloppgjøret mellom Oppegård og Kolbotn

På tredjeplass ligger Bjørnar, som er en av årets opprykksfavoritter, også med 27 poeng et bare 17 serierunder, så det er kanskje å anta at det vil skje flere tabellforskyvninger i dagene som kommer.

Noen serierunder igjen

Likevel er dette et svært kjærkomment lysglimt i årets andredivisjon, og bør absolutt være til inspirasjon for Kolbotn til å stå på videre i sesongen

Kolbotn har tre serierunder igjen i årets andredivisjon. Første kamper lørdag den 3. mars klokken 16.00 mot Bjørnar. Dette blir en svært viktig kamp for Kolbotn med tanke på mulig opprykk.

Les også: Seier til Oppegård i lokaloppgjøret

Deretter følger to bortekamper. Først lørdag 24. mars mot Bergsøy, og deretter søndag 25. mars mot Stryn.

Vi ønsker gutta våre lykke til i resten av sesongen!

Powered by Labrador CMS