HVOR ER DETTE? Noen som kjenner seg igjen?

Hvor er vi nå?

Forrige ukes supernøtt ble løst av ekstremt mange. Og premien går til....

Publisert

Vi prøvde oss på det vi trodde var en megavanskelig «Hvor er vi nå» i forrige uke, men det viste seg at det nattlige bildet ikke bød på all verdens problemer for leserne våre.

Svaret var selvsagt Kullebunden Gård - midt i Kolbotn sentrum.

Dette var det som antydet svært mange som klarte, men premie er det dessverre bare én person som får, og det er Jan-Eric Rosenberg som får. Han er av alle steder fra Kirkenær.

Det står ingenting i statuttene til denne konkurransen at man må være bosatt i gamle Oppegård, så vi slenger av gårde et flax-lodd til de dype skoger.

Banebrytende

Ukas nøtt er faktisk totalt banebrytende i Oppegård Avis-sammenheng. Dette er nemlig vår aller første «innsender-Hvor er vi nå»! Det er altså en leser som har sendt inn dette bildet, med spørsmål om vi ikke kan bruke det i denne spalten. Og det kan vi jo selvsagt.

Er det noen som kjenner seg igjen på bildet, eller i selve situasjonen? Dette er nemlig bortimot «hverdagskost» på akkurat dette stedet. Eller som innsenderen skriver: «Bildet dere ser er nok godt kjent (og til irritasjon) for mange.»

PS: Husk at det ikke holder å skrive svaret på Facebook. Vi må ha riktig svar, navn og adresse sendt til konkurranse@oavis.no dersom du skal være med i trekningen.

Powered by Labrador CMS