RING POLITIET: Politiet vil gjerne at folk som blir oppsøkt av den unge kvinnen, ringe dem, så de kan hjelpe.

Banker på hos fremmede

En ung Kolbotn-kvinne har vært ute og banket på dører natt til onsdag 22. mars. Politiet oppfordrer de hun dukker opp hos til å kontakte dem.

Onsdag 22. mars har politiet fått flere meldinger på en ung kvinne i 20-årene, som har vært rundt om i Kolbotn-området og banket på dører hos fremmede.

–  Vi vet hvem personen er, og vi oppfatter henne ikke som farlig for andre, men vet at hun har litt lavere sperre med det å få kontakt med fremmede for å få bistand og gjerne overnatting, sier operasjonsleder i Øst politidistrikt, Gisle Sveen.

Les også: Politet advarer mot asfaltselgere

Ring politiet

Sent på kvelden og natt til tirsdag 21.mars har kvinnen vært hos to forskjellige hushold på Kolbotn. Ifølge politiet har kvinnen sagt at hun ikke har noe sted og bo, og i det ene tilfelle har hun spurt om hjelp til å finne en venninne på facebook.   

– Hvis hun banker på døren, og folk opplever det her, må de gjerne ringe oss, så skal vi prøve å få hjulpet kvinnen det er snakk om. Vi vil gjerne bistå og hjelpe henne, men da er  vi avhengig av at de som blir kontaktet kontakter oss, sier Sveen.

Kvinnen har ikke oppført seg truende, stjålet ting og det har heller ikke vært meldt om andre ubehagelige opplevelser knyttet til henne. 

– Dukker hun opp på døren, ring politiet så skal vi bistå kvinnen med hjelp, sier Sveen. 

Powered by Labrador CMS