FORNØYD: Håkon Gulbrandsen i SV gleder seg over responsen på hans underskriftkampanje for å rense Kolbotnvannet med en skikkelig dugnad.

– Rens Kolbotnvannet!

– Responsen har vært overveldende, skriver SVs Håkon Gulbrandsen i dette innlegget.

Publisert

Det har vært veldig moro å oppleve den begeistrede responsen som initiativet vårt om å rense Kolbotnvannet har fått.

De siste dagene har jeg vært i samtale med mange som har tanker om hvordan og tro på at tjernet vårt skal bli friskt igjen.

Det er nok mange som har tatt den dårlige vannkvaliteten for gitt og tenkt at det ikke er noe å gjøre noe med. De siste dagene tyder på at denne innstillingen kan snus og at vi sammen kan få til noe stort.

Dugnad

Det er klart at det må en skikkelig dugnad til der politikerne må få Kolbotnvannet opp på den politiske prioriteringslisten samtidig som folk må gjøre noe i praksis.

FORNØYD: Håkon Gulbrandsen i SV gleder seg over responsen på hans underskriftkampanje for å rense Kolbotnvannet med en skikkelig dugnad.

Jeg tror at vi sammen kan få et renere og klarere vann hvis vi blir fortalt hva vi kan gjøre for å få det til.

Les også: – La oss rense Kolbotnvannet sammen

Det må gjennomføres en kartlegging av årsakene til hvorfor Kolbotnvannet er som det er. Dernest må det lages en plan med klare mål, tiltak og tidsrammer for hvordan vi skal få det renset.

Les også: Drar i gang folkeaksjon for Kolbotnvannet

I løpet av noen få år bør vi kunne klare å få til en vesentlig bedre tilstand for Kolbotnvannet enn det vi har idag.

Spre informasjonen

Det sies at miljøvern dreier seg om å overlevere jorda til våre etterkommerne i minst like god tilstand som den var da vi fikk den overlevert selv. Hvis barna våre om noen få år kan bade i og spise fisken fra Kolbotnvannet uten å engste seg, har vi klart mer enn det.

Jeg oppfordrer alle til å spre informasjon om underskriftskampanjen Rens Kolbotnvannet slik at saken kan bli tatt opp i Kommunestyret. Et viktig arbeid har startet. Vær med å bidra til en enda bedre kommune for alle!

Powered by Labrador CMS