HUSER FAMILIER: I Sætreskogveien 25 kommer fem nye boliger, og innflyttingen er anslått til første kvartal 2018.

Her kommer det fem familieboliger

Det bygges på Oppegård!

AEKO Eiendomsutvikling bygger fem nye familieboliger i Sætreskogveien 25 på Oppegård, med Sætreskogen barnehage, matbutikk og Oppegård stasjon som nære naboer. Og bare 10 korte minutters gange til Tussetjernet!

Les også: Nå skal matavfallet ditt i egen pose!

Reises i august

Byggingen startet 1. juni i år, og grunnarbeidene nærmer seg nå ferdigstilt. I løpet av august vil husene begynne å reise seg på tomten. Ferdigstillelse og innflytting i første kvartal 2018. Boligene bygges av entreprenøren Follohus AS. Alle enhetene vil få 4 soverom, 2 stuer, 2 bad, vaskerom, stor lagringsplass på loft, egen dobbeltgarasje og store solrike uteområder.

PS! Artikkelen fortsetter under bildet!

DET BYGGES: Her kommer de fem nye familieboligene. Tre er fortsatt til salgs.

Familievennlig

Martin Surén i Eiendomsmegler 1 er født og oppvokst rett borti «høgget» på Greverud, og markedsfører det som et svært familievennlig område; stille og rolig, med tilgang på natur og innsjø rett utenfor døren.

– Du har Gjersjøen på den ene siden, og lysløypene på den andre. Hele området er på vei til å bli mer sentralisert med Greverud torg og bedre kommunikasjon med utbyggingen av toglinjen. Her er også skoler og med det følger idrettshaller og kunstgress. Jeg har selv hatt en flott oppvekst i dette området, forteller Surén.

Les også: Skal boligspekulantene til livs

Rolig marked - foreløpig

Surén forteller at det fortsatt er feriestemning på boligmarkedet, men at det snart våkner til liv igjen.

– Vi kommer nok til å merke en økning nå framover, og det virker som folk fortsatt er interesserte i å kjøpe bolig.

Les også: – Er det et slikt Kolbotn vi vil ha?

Boligene

Det er fortsatt tre tomannsboliger til salgs på 137 kvadratmeter. Boligene har fire soverom og to etasjer, og prisen er fra 7.690.000 kroner.

Her kommer boligene! Utforsk kartet og se om du får nye naboer.

Powered by Labrador CMS