Amanda til Espen og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen

Forrige helg vant Greveruds egen Klatremus Amandaprisen for beste barnefilm!

Publisert

«Jubelmus!!!!» stod det på Facebook-profilen til Espen Bråten Kristoffersen på lørdag. Men prisutdelingen måtte han se på tv, for selv lå han med influensa hjemme i Oslo.

– Det er veldig morsomt! Men jeg kunne ikke være i Haugesund sammen med resten av filmskaperne, for jeg lå med influensa... Men da vi fikk høre at vi vant, glemte jeg helt at jeg var syk, for å si det sånn! Jeg fikk en gullmedalje av kjæresten, og danset en liten seiersdans i stua, ler han på telefon fra Oslo.

Første Amanda

Espen B. Kristoffersen fra Greverud er stemmen til Klatremus i barnefilmen Dyrene i Hakkebakkeskogen.

ELSKER DETTE LIVET: Espen Bråten Kristoffersen koser seg her kafeen PUST på Majorstuen..

– Dette er første gang jeg vinner en Amanda, og det er spesielt hyggelig at alle vi som har vært med på å skape filmen, har vunnet den sammen!

Les også: En Klatremus fra Greverud med Grease i håret

Amandaprisen er en årlig prisutdeling til norsk film som arrangeres av Den norske filmfestivalen og Norsk Filminstitutt for å øke kvaliteten og fremme interessen for norske kinofilmer og kortfilmer. Vinnerne tildeles en utgave av Amandastatuetten.

Vinner i joggebukse

Filmen ble nominert i flere kategorier, blant annet Årets film.

Men det var det Kongens Nei som vant. I Beste barnefilm-kategorien, konkurrerte de mot Snekker Andersen og Tungeskjærerne.

– Vi skal samles til uka og feire sammen når alle er hjemme fra Haugesund, sier skuespilleren fra Greverud.

Les også: Espen fra Greverud fikk teaterdrømmen oppfylt!

– Bortsett fra influensaen, tror jeg at jeg hadde den mest behagelige prisutdelingen av dem alle; i sofaen med joggebukse, ler han.

Klikk for å se traileren til Dyrene I Hakkebakkeskogen!

PS! Se Espen dubbe Klatremus i videoen øverst i saken! Herunder kan du se traileren til den Amanda-vinnende barnefilmen!

 

 

Powered by Labrador CMS