FOR EN JUNGELGJENG: Tarzan, spilt av Erik Oscar Berg i front foran OPAL-kollegaer. Skuespillerne er nok en gang klare for å rocke scenen i Kolben!

Møt Erik Oscar - jungelens konge

Fredag den 26. januar har OPALs Tarzan premiere, og Tarzan selv har ligget i hardtrening i et halvt år for å finne sin indre jungelkonge.

Publisert

Fredag den 26. januar går opp for første gang, og OPAL skal nok en gang trollbinde publikum, akkurat slik de har gjort i mange tiår. 

Denne gangen er det klassikeren Tarzan som skal spilles, og i hovedrollen, finner vi en ung skuespiller med ambisjoner for fremtiden. Han heter Erik Oscar Berg, og planen er klar, det er skuespiller han skal bli!

I hardtrening

Berg har erfaring fra OPAL, og som til vanlig går på dramalinjen på Ski videregående skole. Det er skuespiller han skal bli, og han gir alt i denne rollen.

I et halvt år har han trent for å stå på scenen nærmest i nettoen, og han gleder seg til å fråtse i pizza. Men først skal alt sitte på scenen. Inkludert det minimalistiske kostymet. 

Les også: Gjenopplev OPALs Peter Pan

– Det har ikke blitt mye junkmat i det siste, for å si det sånn. Jeg har trent fysisk ganske hardt for å få den riktige "passformen" til kostymet, sier Berg med et smil. 

NB! Saken fortsetter under bildet!

FOR EN JUNGELGJENG: Tarzan, spilt av Erik Oscar Berg i front foran OPAL-kollegaer. Skuespillerne er nok en gang klare for å rocke scenen i Kolben!

Sin indre Tarzan

Det er viktig for Berg å skape sin egen Tarzan, og han går langt inn i rollen. Hans tolkning av Tarzan er som ham selv, kanskje litt hard og tøff på utsiden, men myk og varm på innsiden.

– Jeg kjenner meg mye igjen i Tarzan, og jeg har gått på for fullt for å gi ham en bit av meg selv også, forteller helten.

Les også: Premieretid for OPALs Peter Pan

Nervøs er han ikke, eller?

– Joda, det er klart at man har litt nerver, men det er en fin gjeng på scenen hvor alle drar i samme retning. Det gjør det meste morsommere og enklere. Jeg tror energien på scenen smitter over på publikum også, sier han.

Klikk play for å se video!

NB! Saken fortsetter under videoen. Her kan du se Erik Oscar svinge seg i lianer på scenen i Kolben!

Glad i OPAL

Som tidligere skrevet, har Berg lang erfaring i OPAL, sin unge alder til tross, og han er glad for å være med i det lokale teaterlgaet. 

– Det er et fint miljø i OPAL, og det er en fin folosofi at alle får prøve seg. Det er stort for meg å spille denne rollen, og jeg tror og håper at publikum vil like vår vri på dette stykket. Det er en god historie, og Tarzan er kanskje også en litt glemt helt som det er fint å plukke frem igjen, sier han.

Les også: Magisk premierekveld

FOR EN JUNGELGJENG: Tarzan, spilt av Erik Oscar Berg i front foran OPAL-kollegaer. Skuespillerne er nok en gang klare for å rocke scenen i Kolben!

Dermed er det bare å glede seg til fredagens premiere. Det er solgt over 700 billetter til forestillingen, og du kjøper dine billetter via kolben.no!

PS! Les mer om OPALs nye stykke i papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 25. januar. 

 

 

 
 
Powered by Labrador CMS