ALLTID GOD STEMNING I SALONGEN: Jentene hos Sofiemyr Frisør ser ut til å stortrives like mye som kundene gjør. Innehaver Anne-Marie Bustnes (f.v.), Trine Hjell Johnsen og Tina Nordrstrøm gleder seg til å fire med kundene. Ikke tilstede: Ellen Hansen og Julie Ottesen.

15 år med ekte glede for velvære!

Sofiemyr Frisør feirer jubileum, og innehaver Anne-Marie Bustnes gleder seg til 15 nye år!

Publisert

For 15 år siden startet Anne-Marie Bustnes med to tomme hender og en frisørsaks i hånden. Hun bestemte seg for å kaste seg ut på dypt vann, og starte sin egen frisørsalong på Sofiemyr.

– Det var en bratt læringskurve, men jeg har ikke angret på at jeg startet opp med dette. Vi har fantastiske og trofaste kunder vi gir alt for, og antall nye kunder øker stadig. Selv om det også har vært dager hvor det har vært utfordrende, er vi nå der vi skal være, og gleder oss til å feire jubileum for salongen sammen med kundene våre, sier Bustnes.

Vokser stadig

Frisørsalongen på Sofiemyr senter har fem ansatte, inkludert Bustnes. Kampen om kundene er alltid hard innenfor en bransje med mange konkurrenter, men Bustnes tror salongen hennes har klart å skape en trivsel og velvære for kundene som gjør at de kommer tilbake igjen og igjen.

– Vi har de siste årene hatt en svært positiv utvikling, og vi merker at antallet nye kunder stadig øker, og folk kommer tilbake. De er tydeligvis fornøyde med arbeidet vi gjør, og de trives i salongen. Jeg kan ikke helt sette fingeren på hva vi gjør som gjør at folk er så fornøyde, men med så mange gode tilbakemeldinger, er det ingen tvil om at vi gjør noe riktig, sier hun.

Skal feire

Selve jubileumsdagen er onsdag den 1. februar, og feiringen går fra dørene åpner til de stenger.

– Vi skal servere kaffe og kaker, og det blir også goodie-bags til de første som kommer, konkurranser og gode tilbud. Vi kommer til å feire helt frem til klokken 19.00 denne dagen, opplyser hun.

Dagen etter åpnes dørene igjen, og da går Bustnes for minst femten år til med salongdrift.

PS! Oppegård Avis gratulerer Sofiemyr Frisør med bursdagen! Du kan lese mer om saken i papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 2. februar!

Powered by Labrador CMS