MÅ AVLYSE: Ingrid Bjørnovs sykdom gjør at hun må avlyse konsertene i kolben.

Bjørnov-konsertene i Kolben avlyses

Ingrid Bjørnov skulle spilt i Kolben, men kreftsykdommen stopper mulighetene for å holde konserter.

Publisert

Ingrid Bjørnov avlyser vårens turné ”Steinway to Heaven”, og dette innebærer også at konsertene hun skulle hatt i Kolben også avlyses.

– Vi beklager å måtte meddele at konsertene kl. 19.00 og 21.00 med Ingrid Bjørnov tirsdag 27. februar må avlyses pga. sykdom. Billetter kjøpt over nett vil automatisk bli refundert til belastet konto. Vær oppmerksom på at det tar 2- 5 virkedager før beløpet er synlig på konto, opplyser kulturhusleder Lone Schrøder.

Sykdom

Ingrid Bjørnov fikk en kreftdiagnose 1 uke før premieren på sitt nye show. Hun ble raskt tatt hånd om av leger/sykehus – og fikk på senhøsten beskjed om at det så ut til å ha gått bra. Hun gjennomførte hele høstturneen, med kun endring på noen få forestillinger, som vi fant nye datoer til. For kort tid siden fikk hun beskjed om at det nå var kommet tilbake, og vi må derfor avlyse resten av turneen, slik at hun raskt får
gjennomført nødvendig behandling.

Les også: Legg skituren til Svartskog i helgen!

– Så kom kreften. Den beit meg i leggen i fjor sommer, jeg ble operert i en fei og kjørte hyperaktiv sykmelding gjennom høsten. Nå er det spredning og jeg må gjennom en hestekur som ikke lar seg forene med reising og pianospill. Det er med tungt hjerte jeg avlyser resten av Steinway to Heaven-turnéen. Legger meg i de beste hender, håper å komme grusomt tilbake, sier artisten i en kommentar.

Har du kjøpt billetter over disk kan du sende mail til post@kolben.no innen tirsdag 20. februar. For å refundere billettene trenger vi at du oppgir ditt kontonummer med tilhørende navn og adresse og legger ved billetten i mailen.

Powered by Labrador CMS