KLARE FOR Å SATSE: Janne, Hennie og Ellen i Kaffebar´n flytter snart ut av lokalene i bankbygget på Kolbotn.

Kaffebar'n flytter ut av bankbygget

Nå blir det andre boller for Kaffebar'n på Kolbotn. De flytter ut av bankbygget og har mye nytt i gjære.

Publisert

I tolv år har Kaffebar›n holdt til i det gamle bankbygget på Kolbotn. Nå er det snart slutt. Bygget skal rives, og da stod eierne overfor to valg: Satse for fullt et annet sted eller sette siste gjærbakst og brygge siste kopp.Det valget falt nylig.

Les også: Lokal arkitekt har designet de nye omsorgsboligene

– Siden vi hørte om rivningsplanene har vi hatt korttidskontrakter, og man må på et tidspunkt ta et valg for fremtiden. Skal man kjøre på eller skal man legge ned. For oss var valget enkelt. Vi har valgt å gå for nye, freshe lokaler et annet sted, og er allerede godt i gang med planene, sier Hennie Marman, markedsansvarlig for den populære kaféen på Kolbotns østside.

Mye folk

Vi møter jentene på en helt vanlig formiddag. På lille Kolbotn skulle en kanskje ikke tro det var så mye folk ute, men kafèen er stappfull og bakevarene og kaffedrikkene går ut i store mengder.

Dette vil de fortsette med i de nye lokalene.

Les også: – President! Jeg tror ikke statsråden hørte spørsmålet mitt

– Selv om lokalene blir nye, skal vi ta med oss alle de gode kvalitetene fra Kaffebar›n, akurat slik folk liker det og kjenner det, lover hun.

NB! Saken fortsetter under bildet!

FLYTTER: Kaffebar'n har holdt til i bankbygget i tolv år. Nå skal de flytte.

Hemmelig

Hvor de nye lokalene er, er foreløpig hemmelig.

– Foreløpig holder vi kortene tett til brystet, men jeg kan love at det blir sentrale og flotte lokaler. Vi har vært og plukket ut interiør og farger, og jeg tror det blir veldig koselig. Det blir moderne, men samtidig koselig. I tillegg får vi et større og separat kjøkken, som gjør at det blir bedre for både dem som jobber her og dem som er kunder, sier hun.

Oppussingen er i gang, og målet er at de nye lokalene skal stå ferdig etter i løpet av april.

Les også: Her ligger nåtiden begravet - nå skal fremtiden bygges

– Vi skal ha åpent syv dager i uken også her, og kikker også litt på muligheten for å utvide åpningstidene våre. Vi har inngått en avtale med en gårdeier som har tro på oss, og vi håper også at kundene vil like det vi nå er i ferd med å skape, sier hun.

KLARE FOR Å SATSE: Janne, Hennie og Ellen i Kaffebar´n flytter snart ut av lokalene i bankbygget på Kolbotn.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Flere nyheter

Når «nye» Kaffebar´n står klar, vil det også komme noen nyheter.

– I tillegg til de produktene folk kjenner oss for, kommer vi også til å tilby et utvalg av småinteriør, gaveartikler og annet. Vi kommer også til å prøve ut noen nye ting på menyen, og så skal vi i tillegg åpne en nettbutikk hvor du kan handle varer du også kan handle i kaféen, sier hun.

Les også: Tenker i nye baner - nytt navn og nye planer

– Vi skal også starte med engelsk Afternoon Tea på booking, hvor alle sandwicher og scones blir hjemmelaget. Dette er perfekt for veninnetreff eller om man skal skjemme bort noen. Vi er blant få som tilbyr noe lignende i Norge og først i nærområdet på dette, sier hun.

NB! Les mer om saken i papirutgaven av Oppegård Avis, torsdag den 22. mars!

Powered by Labrador CMS