STOR RESSURS: Biblioteket i Kolben byr på noe fra de aller minste til de aller eldste.

Kommer til Kolben med utrolige historier

Til tross for mange mange røde dager i mai kan biblioteket blant annet friste med et veldig spennende foredrag om et av våre naboland. 

Publisert Sist oppdatert

Mai byr også i år på mange helligdager, men det skjer fortsatt mange ting på biblioteket. Blant annet kommer Johan Petter Nystuen med et foredrag om Island. 

Island - vulkaner og folk

Onsdag 15. mai  kl. 18.00

Foreningen Norden inviterer til foredrag om Island v/ Johan Petter Nystuen. Nystuen er professor emeritus ved Universitetet i Oslo og mangeårig medlem av Foreningen Norden, med spesiell interesse for Islands natur og historie. Etter det første møtet med Islands utrolig spennende landskap og dets sagafortellinger i 1972, har Nystuen ledet mange reiseselskap omkring på Island under temaet «Island – Geologi og Saga». 

Som geolog har Nystuen også utført studier på Svalbard og Grønland, i tillegg til i Norge og andre land. Åpent for alle. Gratisbilletter hentes ut på kolben.no eller på Kolben bibliotek. 

Kolben galleri 

Medlemsutstilling – Kolbotn Maleklubb
30 medlemmer viser sine arbeider. Galleriet er åpent i bibliotekets betjente åpningstid mandag - torsdag 12-19, fredag- lørdag 11-15. Inngang via barneavdelingen. Arr.: Kolbotn Maleklubb. 

Faste aktiviteter

Kommunepiloten
Hver mandag 12-14. (Arr. Frivilligsentralen) 

På nett kl. ett
Digital veiledning for deg som vil lære mer.
Mobil, nettbrett, PC/Mac.
Tirsdag kl. 13.00 

Åpen barnehage
Mandag og torsdag kl. 10-13

Åpningstider:

Biblioteket har stengt følgende dager i mai:

Torsdag 9. mai (Kristi himmelfartsdag)

Fredag 17. mai

Lørdag 18. mai (Pinseaften)

Mandag 20. mai (2. pinsedag) 

Powered by Labrador CMS